מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אבודהליהי07/05/2015
שלום ד"ר ,
אני נורא מיואשת.. בטיפול פסיכולוגי אבל מרגישה שגם הפסיכולוגית מיואשת ממני ואני כבר לא צעירה וכבר 20 שנה בטיפול (לא רק אצלה).. ובעברי דיכאון מג'ורי וניסיונות רבים לטפל תרופתית כשלו עקב תופעות לוואי קשות. עכשיו גם התגלתה לי מחלה בחומר הלבן שמלווה במיגרנות ובהפרעות תחושה. לא המשכתי בירור מתוך פחד אימים וידיעה שאין לזה תרופה ואין לי מקורות תמיכה - אני בודדה לחלוטין. וגם זה מוסיף לפחד לקחת תרופות לדיכאון (לא יודעת אם צריכה )או למיגרנות כי אולי זה גורם או מחמיר את הנזק בחומר הלבן...
ואני ממש אובדת עצות ומרגישה מקרה אבוד כי במילכוד ואין לי למי לפנות.. מתביישת לחזור לפסיכיאטרית כי מרגישה שגם היא מיואשת ממני וממילא אני כבר בת כמעט 50 ואין מוטיבציה לטפל בי כמו במישהי בת 20 או פחות. ואולי עדיף היה שהייתי מקבלת דום לב ומתה במקום וזה היה שם סוף לסבל ולהשפלה שסופגת מול מטפלים. לא דימיינתי מעולם שכך ייראו חיי. ואין לי אומץ לפגוע בעצמי ואני עובדת ומתפקדת אבל אין לי כל כך חשק עוד להמשיך..
מצטערת שכתבתי כלכך הרבה ותודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריך מטפל שמאמין בך
שמוליק07/05/2015שלום ליהי.
אינני רופא.
אחד מהתנאים ההכרחיים לכך שטיפול יצליח הוא אמון של המטפל במטופל.
זהו אמון שהמטופל הוא אדם יקר וחשוב, ולא איזו "עלוקה" שצריך להיפטר ממנה.
נראה שהיית אצל הרבה מטפלים שלא נתנו בך אמון, ולכן דין הטיפול לכשילון מוחלט.
אפילו אינסטלטור שמאמין בך יכול לעזור יותר ממטפל סופר מומחה.
אני חושב שקודם כל את צריכה להאמין בעצמך שאת חשובה ושמגיע לך להרגיש טוב.
מהמקום הזה צריך לחפש מטפל, ולשכנע את עצמך, שאם שוב פעם נתקלת במטפל לא טוב, אז זה הוא ולא את.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשמוליק
ליהי10/05/2015תודה על האכפתיות ! זה עוזר במיוחד שהתשובה מתמהמהת והתחושה של "אבודה" מתגברת מהיעדר תשובה מקצועית.
ואין חכם כבעל ניסיון- תודה על העידוד והעצה. (זה לא שאין בהתחלה אכפתיות למטפלים פשוט מרגישה שחיקה והתעייפות ממני במהלך הזמן)
תודה והרבה בריאות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשמחה
שמוליק10/05/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבודה - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור13/05/2015היי ליהי
ראשית את צעירה ואין רלוונטיות ושוני בטיפול בך לעומת נערה, ואם קיים, זה לא תקין וחמור.
יש צורך להחליף מטפל.
ניתן לעזור, לפעמים לוקח זמן לימצוא מטפל מתאים, אבל כאשר מוצאים, הטיפול נראה שונה מוצאים כוחות ותקווה.
לא להתיאש ולוותר, חייב להיות פיתרון, יש צורך לחפש אותו ולהאמין.
( אמונה יוצרת מציאות ... )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)