מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפכתי לנכה שכלית-ניתן לתבוע?פליקס17/05/2015
רופא נתן לי כדור לפני כשנתיים ומאז נגרם לי נזק לתפקוד השכלי נהפכתי להיות כמו מוגבל,האם ניתן לתבוע בבית משפט?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיבלתי אזהרה לפני כן אך לא ממש הבנת
פליקס17/05/2015תמשמעות של מה שנאמר לי,אמרו לי תזהר שלא יהפכו אותך למפגר ואכן כך באמת קרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוודאי שניתן, השאלה האם זה כדאי.
שמוליק17/05/2015שלום מיקי.
אני ממש מבין את ההרגשה הזו, אבל הרעיון של תביעה משפטית לא נראה לי כדאי.
במרבית מן המקרים פשוט אי אפשר להוכיח בוודאות סבירה שהנזק נגרם בגלל השימוש בתרופות.
על כל פנים היו דברים מעולם, ואם מבחינה סטטיסטית כמעט ואין מקרים כאלו - אין זה אומר שלא צריך להפעיל שיקול דעת של כל מקרה לגופו.
על כל פנים, אינני מציע לך ללכת לעורך דין שיגיד לך שהוא יעשה את מיטב המאמצים והוא אינו יכול להעריך את סיכויי ההצלחה של המהלך. מעורכי דין כאלה - צריך להתרחק. לך לעורך דין שמכיר את הנושא טוב, ושהוא גם הגון ויידע לומר לך מהם הסיכויים של ההליך. כמובן, שגם אם תהיה הערכה של סיכויים לא טובים - זכותך לפתוח בהליך, אבל כדאי שתהיה מודע לכך מראש, ולא תפתח ציפיות שווא.
בלי שום קשר, אני חושב שכדאי שתשקיע יותר מחשבה בשאלה איך להשתקם.
מאלך לך כל טוב.
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיקי
רונן17/05/2015מיקי כנראה שהיית מפגר גם לפני נטילת הכדורים בכל מקרה רק מפגר יכול לחשוב שבגלל כדורים הופכים למפגרים. מליונים של אנשים לוקחים כדורים כמו שלך בכל העולם האם כולם מפגרים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכי זה יכול לפגוע בתפקוד השכלי ולשנו
פליקס17/05/2015לשנות הרבה דברים,ואיזה מפגר הייתי אם עשיתי צבא,סיימתי לימודים,ואף פעם לא דיברתי על דבר כזה לפני שלקחתי כדורים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמוח שלי כרגע לא מתפקד לא בגלל מחלה
פליקס18/05/2015אלא בגלל הכדורים שלקחתי פעם,מחלה לא קיימת אצלי. רק נכות שכלית בתפקוד שלא מאפשרת לי לעשות כלום. פעם זה לא היה ככה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מאד רוצה לתפקד מתחנן לזה אפילו
פליקס18/05/2015אבל פשוט לא יכול המוח נהפך לנכה. רוצה ללכת לעבוד אבל זה לא עובד ככה במצב כזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה זמן אתה בלי כדורים?
שמוליק18/05/2015שלום מיקי.
יכול להיות שצריך לתת לזמן לעשות את שלו. לי לקח כחצי שנה עד שיכולתי לחזור לתפקד מאז שהפסקתי את הטיפול התרופתי.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכשנתיים,ומאז הכדור שעשה תנזק שנתיים
פליקס19/05/2015שנתיים וחצי,אפילו 3.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיקי
רונן19/05/2015איזה כדור קבלת שעשה לך נזק כזה גדול ספר לנו שלא נעשה גם אנחנו את הטעות הזאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטער לשמוע
שמוליק19/05/2015שלום מיקי.
נראה לי שזה מספיק זמן כדי שהגוף יתנקה.
היו מספר אנשים בפורום שהתלוננו על נזק בלתי הפיך מתרופות פסיכיאטריות. הדבר היחידי שידוע לי על כך הוא שאומרים שנעשות בדיקות המראות שהתרופות בטוחות ושלא עלול להיגרם מהן נזק בלתי הפיך.
ככל שמדובר בתרופות אנטי-פסיכוטיות שהשימוש בהן אמור להיות לכל החיים, אז כמעט ואין מטופלים שהפסיקו את הטיפול בהן, ועל המעט שבמעט, אם נגרם להם נזק בלתי הפיך - אני מניח שחברות התרופות ינסו לעשות הכל כדי לטאטא מקרים כאלה אל מתחת לשטיח.
הרוקח אילן סלומון(בזכותו אני כאן. זה היה הרעיון שלו...), טוען כי ניתן לשקם נזקים ע"י תזונה נכונה ופעילות גופנית. אינני יודע האם ישנו אישוש אמפירי לדבריו, אבל אולי שווה לנסות.
אני ממש מצטער לשמוע.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיקי שלום
מנוסה19/05/2015איזה אבחנה יש לך?
איזה כדורים בלעת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יכול להוציא שום דבר לפועל
פליקס25/05/2015חסום,לא יכול לבטא שום רגש,כאילו כלוא כזה,כמו כלב ששמו לו מחסום פה,ממש בקושי עושה דברים,כאילו עצור,במעצר של הנפש. כבול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה הרי מה שעושים למשוגע שלא יתפרע
פליקס25/05/2015זה כמו לשים אזיקים על בן אדם שמתפרע,אז רק עם כדורים,ואי אפשר להשתחרר מזה זה מוח,אני שנתיים בלי ואין שינוי זה כמו להיות בכלא של המוח שלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממה אתה סובל? מה התרופה שלקחת?
מנוסה25/05/2015?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחחחחחחחחחחח
מנוסה19/05/2015רונן, הרגת אותי..
יש צדק מסוים בדבריך, אם כי לא הייתי מגדיר זאת כפיגור אלא כהפרעה נפשית (שבה ניתן לטפל)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)