מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סובל מחרדות, דיכאון קל-בינוני ו-ADDבן19/05/2015
שלום רב,
למרבה הצער אני סובל מלא מעט בעיות נפשיות כגון: חרדות, דיכאון קל-בינוני והפרעות קשב וריכוז.
לפני מספר שנים התחילו לי התקפי חרדה קשים בעקבות טריגר והתחלתי בטיפול ב-SSRI במקביל לנוגדי חרדה עד שה-SSRI יתחיל לפעול.
אני נוטל מספר שנים ציפרלקס מאז, מצב החרדות די יציב, התקפי חרדה לא היו מאז אך עדיין יש מחשבות טורדניות.
לצערי הדברים שיותר התגברו מאז הטיפול הם תחושות של דיכאון שתוקף אותי והתגברות של הפרעות קשב וריכוז שלפעמים אני מרגיש שאני חולם פשוט ולא מצליח להתרכז וגם קשה לזכור דברים ואף עייפות קשה.
ניסיתי בעבר לעבור לתרופה גנרית של פרוזאק וללוסטרל ללא הצלחה כאשר התופעות לוואי שלהם היו יותר גרועות מהציפרלקס.
חשבתי על ניסיון לעבור ל-SNRI בעדיפות על אפקסור בשחרור מושהה שאולי יוכל לעזור לי עם הפרעות הקשב והעייפות אך יש חשש להתגברות החרדות בשנית.
אודה על המלצות לתרופה האידיאלית לתופעות אשר אני חווה מבחינת פרופיל יעילות-תופעות לוואי.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סובל מחרדות, דיכאון קל-בינוני ו-ADD - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור20/05/2015SNRI - איקסל IXEL
שווה לישקול..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיקסל לעומת אפקסור
בן20/05/2015אודה על קבלת ההבדלים בין איקסל לאפקסור בתופעות הלוואי ובשימוש המיועדים,
האם יש סיכוי שיחזרו החרדות עם המעבר מציפרלקס ל-SNRI?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)