מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כמה ימי מחסור באפקסור - מה לעשותאבנר19/05/2015
מטופל מזה שנתיים באפקסור 300 מג ליום, בהצלחה רבה. בעבר הייתה פעם אחת שנגמרו לי ולא הספקתי לקנות חדש, ואחרי יומיים זה היה סיוט, ממש נפלתי למשכב. חזרתי עכשיו מחו"ל וגיליתי שנעלם לי המרשם שהיה איתי שם בארנק. יש לי עוד מנה ליום אחד והפסיכיאטר שלי נמצא בחו"ל, יוכל לתת לי מרשם רק ביום שני. האם יש משהו שאני יכול עשות כדי להקל על הגמילה הכפויה? האם זה יעזור אם אקח רק 150 פעם ביומיים כדי "למרוח" את מה שיש לי (כשאני מחסיר יום זה לא אסון)? משהו ללא מרשם שיקל על הגמילה הזמנית הזו בינתיים? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקופת החולים רשום שאתה מטופל ?
פוצי19/05/2015מרשם מרופא המשפחה אולי זה אפשרי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנורא פשוט: גש לרופא משפחה בקופ"ח
מנוסה19/05/2015אם מפריע לך רישום במחשב של קופ"ח, בקש מרשם ידני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הבעיה!!
רונן20/05/2015עזוב אותך משטויות גש לרופא המשפחה ותבקש מרשם. אני גם נוטל אפקסור . לאיזה מטרה אתה נוטל את הכדורים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקופת החולים לא רשום שאני מטופל +
אבנר20/05/2015קיוויתי להימנע משימוש ברופא המשפחה. שיש איזו דרך רק למנוע או לצמצם את תופעות הלוואי של הגמילה בלי שאצטרך לדבר על כך עם רופא המשפחה שאינו בעניין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה ימי מחסור באפקסור - מה לעשות - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור20/05/2015לפנות לרופא משפחה ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)