מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אבא מאושפז באברבנאל במחלקה הסגורהאסנת26/05/2015
רציתי להתייעץ אבי בן 73 ..סובל כל החיים ממאניה דיפרסיה אך למד לחיות כך ומתפקד לבד.אחרי נסיון התאבדות ..יותר נכון מאין בקשה לעזרה.כיום כבר שלושה שבועות סגור במחלקה הנוראית אחרי שהחתימו אותו לאישפוז מרצון תוך כדיי איום שיאשפזו אותו בכפייה לחצי שנה. כיום מתחנן לצאת משם כל יום אומר שהשהות שם עם המטופלים והחוסר מעש לחלוטין ולקיחת החרות שלו מביאים את מצבו להיות גרוע יותר..לא מסוגל לשהות שם. מעוניין להגיע כל יום לטיפול יומי..אך אין אף אוזן קשבת שם.יש לציין שחוץ מכדור לא מקבל שום טיפול.מה אפשר לעשות?? כל בקשותנו נידחו ונאמר לנו שישהה שם עוד הרבה זמן...עד היום לא הוזמנו לשיחה רק כשדרשנו הוקצה לנו כעשר דקות שיחה..יש לציין שאין לאבי אף איש קשר שם..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סליחה על הנסיונות לתת קישור ישיר
א.ס26/05/2015זה לא עובד. תבצעי חיפוש בגוגל "הלשכה לסיוע משפטי", יש שם קישור שכתוב עליו "אישפוז כפוי", תלחצי ותגיעי לעמוד המתאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבא מאושפז באברבנאל במחלקה הסגורה - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור27/05/2015הפיתרון :
סיוע משפטי- שירות משפטי חינם, מידע והגנה מקרה של אישפוז בכפייה, לחפש בגוגל פרטים.
ניתן להביא פסיכיאטר פרטי לחוו'ד נוספת.
אבל קודם כל, לנסות לדבר עם הרופא האחראי, ולנסות להגיע למנהל המחלקה.
ניתן לשלוח פקס למנהל המחלקה / רופא מטפל, לשתף בקשיים שלכם.
ממליץ לבקש לראות את זכויות החולה ואת טופס ההסכמה לאישפוז.
מהניסיון שלי במחלקות סגורות , הצוות הרפואי עושה הכל להקל על המטופל ומשפחתו, מקפיד על זכויות החולה וכן לפעמים יש שיקוליים טיפוליים , אשר לטובת ההמטופל. לכן מאוד חשוב לנסות להגיע לשיחה, לברר מצב, תוכנית, צפי , מגבלות ועוד..
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוזר
שמוליק27/05/2015שלום אסנת.
אינני רופא.
היו לי ארבעה אישפוזים, שלושה מהם היו כפויים, ואשמח לסייע על פי הנסיון והידע שיש לי.
עד כמה שידוע לי, אם הוא חתם על אישפוז בהסכמה - זכותו לבקש להשתחרר, וחייבים על פי חוק לשחרר אותו תוך 48 שעות, כך שזה ממש לא ברור לי על אילו איומים מדובר שאם הוא לא יסכים להתאשפז בנסכמה, אז יכפו עליו אישפוז.
על כל פנים, ההתנהלות הזו לא תקינה, וגם לו הייתי סבור שהוא זקוק למסגרת של אישפוז - הייתי מעדיף להעביר אותו למרכז רפואי אחר.
ד"ר דוידאור (מנהל הפורום) כתב פעם, שגם מי שנמצא באישפוז כפוי, יכול לבקש להיות מטופל בידי רופא חיצוני.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)