שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    גל
    27/05/2015

שלום רב, עברתי תאונה דרכים קשה עם אופנוע... עברת שיקום של שנה... שנתיים לאחר התאונה התחילו לי התקפים של לחץ בראש עצבים אי שקט ... לאט לאט הבנתי שזה מסיגריות וקפה (קפאין וניקוטין ) שאני מפסיק זה עובר לי ושאני חוזר עוד פעם זה חוזר לי !! האם זה קשור לתאונה או שזה יכול להיות משהו אחר ??? אני אוהב לעשן ולשתות קפה אבל זה בלתי אפשרי ! כי שאני צורך קפה וסיגריות באים לי התקפים של התקפי זעם לחץ בראש זרמים של עצבים בכל הגוף!! אחרי יומים שלוש שאני מפסיק זה עובר לי . מה זה יכול להיות ??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    27/05/2015

באם מדובר בחבלת ראש.
    ייתכן ומדובר בהפרעה אורגנית , משנית.
    כאבי ראש, רגזנות וחוסר סבלנות, רגישות לרעד, שיכחה , תנודות במצב רוח ועוד..
    ממריצים בהחלט יכולים להחמיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן יש פגיעה בראש

גל
    27/05/2015

מצאו לי פגיעות בראש. אתה יכול בבקשה ממך להסביר למה ממרצים עושים לפנגעי ראש? והאם יש טיפול יעיל היום לפגיעת ראש אורגנית ? תודה רבה לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו