דמיון. במהלך שחנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דמיון. במהלך שחנה
    נועה
    27/05/2015

רק דר דוידור יענה בבקשה

היתכן שמתוך שינה נפקחות העניים. ורואים אדם עם תאור מפורט איך ניראה. מרוב פחד צורחים עד לצרידות הוא בורח ואין סימן לפתח שמישהו בכלל היה. האם זה מחרדה האם מאנטיביוטיקה שניטלה יחד עם אביליפיי 10. מה עושים כדי שדבר כזה לא ישנה.עלי לציין שהייתי לבד בבית לשינה שזו לא פעם ראשונה שאני ישנה לבד ואין מצב שטיפסו 4 קומות ללא סימני פריצה. מה עושים? מקנן בי חשד ואני מחפשת כל הזמן מי יגיע לישון איתי או היכן אני אשן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דמיון. במהלך שחנה

הוספת תגובה

• דמיון. במהלך שחנה - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    28/05/2015

לפעמים יש הפרעות בפרספציה ( חושים - ראיה, שמיעה ..) סביב השינה,
    לפני השינה, או התעוררות משינה
    hypnopompic hallucination
    hypnoGOGIC hallucination

זה נחשב כנורמלי ולא מדד למצב פסיכוטי.
    חלומות "מציאותיים" VIVID DREAM
    שכיחים תחת טיפול בנוגדי דיכאון וחרדה SSRI

באם התופעה חוזרת , שכיחות גבוה ( מס פעמים בשבוע לאורך זמן) יש צורך בבדיקה ושלילת הפרעה .
    לפעמים יש קשר ל שינת REM או הפרעות סביב מרכיב זה.

לידע כללי..
    מס דקות לפני שינה, וזמן קצר לאחר התעוררות,
    מצב דמוי טראנס היפנוטי..
    15" דקות הזהב " - אם שומעים הקלטה עם הנחיות , סוגסטיות,, חיזוקים = AFFIRMATION, לפני השינה, יש סיכוי להשפעה על התת מודע, כמעט כמו טיפול בהיפנוזה ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

נועה
    28/05/2015

ושוב תודה לדר דוידור המתייחס לכל בעייה אשר בעטייה הייתי משלמת לרופא הפרטי ולו רק לקבל מידע זה שישקיט את דאגתי, פורום יעיל ידידותי ומושקע אתר נהדר
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו