מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סכיזופרניה וקונסרטהאבי28/05/2015
היי לכם אני סובל מסכיזופרניה עכשיו הרופא בבחן הבחן אותי כסובל מקשב וריכוז ולכן הוא הביא לי קונסרטה השאלה היא האם אני יכול לקחת את הקונסרטה אם אני חולה בסכיזופרניה מבלי שהמצב של הסכיזופרניה יחמיר או שיפרוץ גל פסיכוטי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממה שאני יודע אסור לחולי סכיזופרניה
אלי31/05/2015קונצרטה יכולה לגרום לפסיכוזה
אני לא רופא אבל תברר טוב עם הרופא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה מכון
שמוליק31/05/2015שלום.
אינני רופא.
אלי צודק בהחלט. לא נותנים תרופה אנטי-דיכאונית כי היא עלולה לגרום למצבים פסיכוטיים, אבל כאשר ישנה הגנה של תרופה אנטי-פסיכוטית - אז אפשר לשקול, אבל בעיקרון הצדק עם אלי. ובכל מקרה, צריך שיקול דעת של הרופא המטפל המכיר טוב את המטופל.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקונסרטה זה ריטלין וזה לקשיי ריכוז
אלי01/06/2015קשב לא לדיכאון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז ברור שלא.
שמוליק01/06/2015שלום אלי
אם כך, אז בכלל אין שום הגיון לתת תרופה שמחזקת דופאמין כאשר סכיזופרניה היא מחלה שבה יש יותר מדיי דופמין. אם כבר, אז יותר הגיוני להוריד מינון של התרופה האנטי-פסיכוטיות שהיא חוסמת דופמין.
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסכיזופרניה וקונסרטה - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור03/06/2015בהחלט סיכון.
מומלץ לבדוק זאת עם פסיכיאטר מטפל.
באופן כללי , לא מומלץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)