מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תופעת היזכרות מסוימתיהב29/05/2015
שלום,
אני בחור בן 25
לאחרונה אירע לי אירוע ממש לא נעים, שהזכיר לי עוד כמה כאלה שקרו לי בעבר והיה לי מאד קשה להתמודד איתם, לכן הדחתי אותם כאילו לא קרו (זה נאמר לי על ידי מטפל כלשהו)
לאחר האירוע הזה, התמודדתי, ניסיתי.. בכיתי הרבה וסיפרתי וניסיתי לפרוק אותו מעליי.
הכל בסדר עכשיו.
הבעיה היא שפתאום עולים לי כל מיני דברים שבכלל לא קשורים לאירוע הזה,
פתאום אני נזכר בצבא, באנשים שהיו משמעותיים לי, בכל מיני דברים לא קשורים, שמי חושב עליהם בכלל ביום-יום ושלא חשבתי עליהם מליון שנה
מה הקטע של זה?
מה זה הדבר הזה פתאום להיזכר?
זה קשור למה שקרה בימים האחרונים? או סתם איזשהי תגובה לגיטימית שקורת לכל אחד בשלב כזה או אחר?
אני לא מבין.. אולי יש סיבה לכך שזה מעורר בי משהו? כי אם זה היה סתם לגיטימי לא הייתי חושב שמשהו לא בסדר.. לא יודע, הסתבכתי
מה דעתכם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יכול להיות שזה קשור לטיפול
שמוליק29/05/2015שלום יהב.
אינני רופא.
מדבריך, משתמע שהטיפול שקיבלת הוא טיפול בטכניקה פסיכו-דינמית.
בטכניקה הזו, מחפשים הסברים מהלא מודע למה שקורה עם המטופל כיום. לצורך זה צריכים לחפור בעבר על מנת לחפש כל מיני אירועים מהלא מודע.
יכול להיות שמסיבה זו אתה חופר בעבר בדיוק באותן טכניקות שבהן בטיפול חופרים בעבר על מנת לחפש תכנים בלתי מודעים.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתופעת היזכרות מסוימת - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור03/06/2015ייתכן, ומדובר במרכיב פסיכולוגי, תכנים מהתת מודע שמצפים..
ומובילים לתגובה רגשית..
יש מקום לברר טיפול פסיכולוגי מסודר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)