חוסר אונים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר אונים
    עזרה בבקשה
    30/05/2015

שלום אני ב34 עם שני ילדים מקסימים סבלתי וסובל במשך שנים מחרדה ולא טיפלתי בזה בחודשים האחרונים יש לי מחשבות שאני מתבייש לדבר עלייהן אבל אני פוחד וחסר אונים אני מרגיש שכלום לא אמיתי שאני מדמיין הכל אפילו שהאנשים ואני עצמי זה דמיון שהכל זה פרי מחשבתי האנשים העצמים ושאפילו הכתיבה הזאת היא דמיון ולא אמיתית אין לי מנוח במחשבה ושאת כל הדברים שמסביבי אני יוצר במחשבתי מה לעשות איך יוצאים מהמעגל הקשה הזה אני מנסה להסביר לעצמי שאיך יכול להיות שהכל דמיון ואני ממציא את הכל אז זאת אומרת שאני קיים ושפעם לא סבלתי מהמחשבות האלה אבל אז קופצת לי מחשבה שפשוט דמיינתי את העבר וזה גם לא היה מציאותי בבקשה עזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר אונים

הוספת תגובה

• אם זה מפריע לך - אז כדאי לטפל

שמוליק
    30/05/2015

שלום רב.

אינני רופא.

אם העניין לא היה מפריע לך - אז הכל היה בסדר :-)

אבל אם ישנה הרגשה של סבל - אז באמת שאין שום סיבה שלא לטפל בעניין. ישנם הרבה סטיגמות על מטפלים, וישנן גם סטיגמות על מטופלים שאומרים שמי שהולך לטיפול, אז הוא סוג ב' או משהו כזה.

היו לי ארבעה אישפוזים ושלושה מהם היו כפויים. אני הולך לטיפול פסיכותרפויי. מבחינת טיפול תרופתי, לי אישית זה לא מתאים, אבל כמובן שיש לכבד את מי שמתמודד עם תרופות.

אם ישנו איזו קושי ללכת לטיפול בגלל חשש מסטיגמה - אשמח לנסות לתרום מניסיוני האישי.

בכל אופן, שיהיה בהצלחה רבה.

שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוסר אונים - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    03/06/2015

יש צורך בבדיקה מסודרת, התרשמות אבחנתית מקצועית ובניית תוכנית טיפול בהתאם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו