מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוסר אוניםעזרה בבקשה30/05/2015
שלום אני ב34 עם שני ילדים מקסימים סבלתי וסובל במשך שנים מחרדה ולא טיפלתי בזה בחודשים האחרונים יש לי מחשבות שאני מתבייש לדבר עלייהן אבל אני פוחד וחסר אונים אני מרגיש שכלום לא אמיתי שאני מדמיין הכל אפילו שהאנשים ואני עצמי זה דמיון שהכל זה פרי מחשבתי האנשים העצמים ושאפילו הכתיבה הזאת היא דמיון ולא אמיתית אין לי מנוח במחשבה ושאת כל הדברים שמסביבי אני יוצר במחשבתי מה לעשות איך יוצאים מהמעגל הקשה הזה אני מנסה להסביר לעצמי שאיך יכול להיות שהכל דמיון ואני ממציא את הכל אז זאת אומרת שאני קיים ושפעם לא סבלתי מהמחשבות האלה אבל אז קופצת לי מחשבה שפשוט דמיינתי את העבר וזה גם לא היה מציאותי בבקשה עזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם זה מפריע לך - אז כדאי לטפל
שמוליק30/05/2015שלום רב.
אינני רופא.
אם העניין לא היה מפריע לך - אז הכל היה בסדר :-)
אבל אם ישנה הרגשה של סבל - אז באמת שאין שום סיבה שלא לטפל בעניין. ישנם הרבה סטיגמות על מטפלים, וישנן גם סטיגמות על מטופלים שאומרים שמי שהולך לטיפול, אז הוא סוג ב' או משהו כזה.
היו לי ארבעה אישפוזים ושלושה מהם היו כפויים. אני הולך לטיפול פסיכותרפויי. מבחינת טיפול תרופתי, לי אישית זה לא מתאים, אבל כמובן שיש לכבד את מי שמתמודד עם תרופות.
אם ישנו איזו קושי ללכת לטיפול בגלל חשש מסטיגמה - אשמח לנסות לתרום מניסיוני האישי.
בכל אופן, שיהיה בהצלחה רבה.
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר אונים - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור03/06/2015יש צורך בבדיקה מסודרת, התרשמות אבחנתית מקצועית ובניית תוכנית טיפול בהתאם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)