שאלה דחופה על קסאנגיס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה על קסאנגיס
    תמי
    03/06/2015

היי, יש לי שאלה ממש דחופה
    אני בת 36, סובלת שנים מהתקפי חרדה, מטופלת כרגע ב 30 מ"ג סרוקסט ביום ולוקחת כל שמונה שעות כדור של 0.5 מ"ג קסנקס (כל יום במשך השנתיים האחרונות) הבוקר אני לא זוכרת ולא מצליחה להיזכר ואין שום דרך לבדוק את זה, האם לקחתי את הכדור של הקסאנגיס, וזה מוציא אותי מדעתי, אני לא יודעת אם לחכות לשעה 13:00 שזו השעה שאני צריכה לקחת שוב קסאנגיס או לקחת עכשיו, בגלל שאני כל כך רגילה לתרופה הזאת אני לא ממש מרגישה השפעה כשאני לוקחת אותה, אז קשה לי לדעת כרגע אם לקחתי או לא, אבל אני מפחדת שאני פתאום לא ארגיש טוב, שאולי אם יהיה הפרש של 16 שעות בין כדור לכדור אתחיל להרגיש סימני "גמילה", כרגע אני יותר במתח מההתעסקות בנושא, וחבל לי, כי תקופה כל כך ארוכה מצבי ממש השתפר, השאלה שלי, האם לאחר ניתלת קסנאגיס 0.5 כל שמונה שעות במשך שנתיים, אפשר פעם אחת שיהיה מרווח של 16 שעות?
    אשמח לתשובה מהירה כי אני דיי יוצאת מדעתי פה ובסוף אני אקבל התקף חרדה רק בגלל שאני לחוצה מזה
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה על קסאנגיס

הוספת תגובה

• שאלה דחופה על קסאנגיס - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    03/06/2015

בהחלט אפשר, מומלץ לנסות להפחית מינון ותדירות, בפיקוח רופא.
    השילוב בעייתי כטיפול כרוני, מומלץ לישקול חלופות , עם פחות מרכיב התמכרותי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו