מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ריטלין - תנועות בלתי נשלטותרונן04/06/2015
לפני שנה וחודשיים התחלתי לקחת ריטלין לטיפול בהפרעת קשב וזה עבד מעולה מהרגע הראשון.
בחודשים האחרונים הפסקתי לקחת ריטלין על בסיס קבוע והתחלתי לקחת אותו רק מדי פעם (פעם בכמה ימים) ובמינונים נמוכים עד נמוכים מאוד. מאז שהתחלתי לעשות את זה, נעשיתי רגיש יותר לריטלין ועכשיו יש לי בעיה של תנועות שרירים בלתי נשלטות כתוצאה ממנו.
למשל, לפעמים היד שלי תזוז באופן בלתי רצוני או ששריר כלשהו בגופי יתכווץ והאיבר שהוא נמצא בו יזוז ללא שליטתי. זה קורה גם בימים שאני לא לוקח ריטלין בכלל.
הבעיות האלו נמשכות כבר יותר מחודש. האם המשך הארוך של בעיות אלה מעיד על שינוי בלתי הפיך במוח שלי כתוצאה מהשימוש בריטלין?
האם יש דרך לטפל בזה, והאם זה יעזור להחליף לתרופה אחרת לטיפול בהפרעת הקשב?
תודה,
-רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריטלין - תנועות בלתי נשלטות - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור09/06/2015ריטלין מחמיר טיקים
בדר'כ יש טריאדה : קשב וריכוז, טיקים וכן OCD.
הטיפול:
להוריד ריטלין
או
להוסיף נוגד פסיכוזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)