מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אל תתחילו עם תרופות כימיותהידד לגראס05/06/2015
הנזקים שזה עושה לגוף יכולים להיות עצומים ובלתי הפיכים
אל תקשיבו לפסיכיאטרים.
יש אנשים שיכולים להעיד מהניסיון האישי שלהם של שנים איך כדורים פסיכיאטרים שינו להם תחיים לרעה במקום להיפך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמיד ישנם יוצאי דופן וחריגים
מנוסה06/06/2015על כל אחד כזה שנכשל בטיפול ישנם עשרה שהצליחו.
עכשיו תחזרי למערה ותפסיקי להפריח ססמאות של הסיינטולוגיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאומנם?!
רונן07/06/2015איפה האנשים האלה שיכולים להעיד? נשמח לשמוע מאדם כזה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא אחזור לשום מערה
הידד לגראס08/06/2015מצידי לרבוץ כאן כל היום בפורום הזה ולהזהיר אנשים שלא יתחילו לקחת כדורים פסיכיאטרים עד שאיד המנהלים יתלונן עלי ב beok. הרי אף פסיכיאטר לא רוצה שאנשים יפסיקו לקנות תרופות....זה הפרנסה שלהם...זאת פרנסה על חשבון פגיעה באנשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש לא
שמוליק08/06/2015שלום מור.
צר לי להרוס לך את הקונספירציה; ד"ר דוידאור, שאפשר לומר שהוא המנהל של הפורום בהא הידיעה, מפני שהוא כותב את רוב התגובות מצד הרופאים, אמר במפורש שהוא מעדיף לתת מה שפחות תרופות. כדאי שתיכנסי לאתר שלו ותראי מה דעתו על טיפולים בשיחות.
פסיכיאטריה זה לא רק תרופות; זה להתמודד עם קשיים נפשיים, ובכלל זה גם טיפולים פסיכולוגיים. ד"ר דוידאור הביע את דעתו על רופאים שמטפלים רק בתרופות שהם מפספסים בגדול.
אני מסכים ומצר מאוד על כך שאצל הרבה רופאים אין עדיין מספיק רגישות לנושא של סבל מתופעות הלוואי של התרופות, שהן גם שכיחות וגם קשות, ובוודאי שהמצב חייב להשתפר, אבל אין לי ולו צל של ספק שהרופאים אינם מקבלים שום טובות הנאה מחברות התרופות וטובת המטופלים עומדת לנגד עיניהם.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרושילד
תמר04/11/2015שמולק מה הכתובת של דוקטור דוידאור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתחת פרטים נוספים
שמוליק11/01/2016ליד התמונה שלו בדף של הפורום יש קישור "פרטים נוספים" ושם הכל מופיע.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמוליק חמוד
תמר11/01/2016שמוליק המתוק קודם כל תודה על הכתובת האתר העשיר אותי מאוד, אבל נתת לי את הכתובת לפני חודשיים נראה לך , שאם לא הייתי מוצאת את הכתובת לא הייתי אומרת לך כבר.הבנתי ממזמן איך להיכנס לאתר.
תודה בכל מקרא על הדאגה תמשיך להיות כזה נפלא.
נ.ב.
איך מתקדמים לימודי הפסיכולוגיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבסדר, תודה.
שמוליק12/01/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעייפות מ SSRI
מנוסה09/06/2015מור שלום,
עייפות מאסטו או SSRI אחר או SNRI זה מאוד נפוץ ומתסכל וגורם לאנשים לפתח "'אנטי" חזק מאוד נגד כדורים, ובצדק. הפתרון: מוסיפים אדרונקס או וולבוטרין והבעיה נפתרת (טיפול משולב של 2 כדורים). זה מאוד מקובל. נסי למצוא רופא מומחה שמכיר את אופן הטיפול הזה, תחזרי לפה ותודי לפורום ובעיקר לרפואה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשבתי שחזרת לפורום...
שמוליק04/11/2015שלום מנוסה.
חשבתי לרגע שחזרת אלינו לפורום, ורק בסוף שמתי לב שזו הודעה ישנה.
יאללה תחזור לפורום. אוהבים אותך.
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני שמח להעיד
רונן14/01/2016לאחר שניסיתי את כל הטיפוליים האלטרנטיביים וכאשר הגעתי לתחתית של התחתית לקחתי כדורים והמצב שלי השתפר דראמטית. נכון שכדורים זה לא הפתרון המושלם אבל אם לוקחים סבל אל מול תועלת אז הכדורים בהחלט פתרון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתופעות לוואי
אנונימי09/11/2015תופעות הלוואי של האנטי פסיכוטיות הן אכן לעתים קרובות בלתי נסבלות, וחשוב תמיד להסתכל ולהשוות את העלות מול תועלת!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני קורבן אומלל של עולם הפסיכיאטריה
בן 2909/11/2015אחרי הבחנה שגויה של סכיזופרניה ללא שום סיבה וברשלנות איומה(אחרי זמן התברר לי שיש לי תסמונת אספרגר ושום מחלת נפש שתמיד ידעתי שאין לי וטענתי זאת), באותה תקופה של האבחנה השגויה אולצתי באיומים ללא רצון מצידי לקחת בפרק זמן של כחצי שנה זיפרקסה ובנוסף כדור אחד של סמאפ כל התקופה.., היום 8 שנים אחרי ובלי תרופות החיים שלי גיהנום מכל הנזק שאותן תרופות עשו לי לגוף, כל התופעות המעיקות שיש לי בגלל התרופות אני מתאמץ כל יום לשרוד ולא להתאבד...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקובי
אנונימי09/11/2015אפשר לדעת אילו תופעות אתה חווה אחרי כל כך הרבה זמן?
אולי הצלקות הן יותר נפשיות מאשר פיזיות מפני שלפי מיטב ידיעתי הכדורים הללו לא עושים כלל נזק..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשה מאוד לדעת את האמת
שמוליק09/11/2015שלום לקובי ולאנונימי.
זה נכון שאני באופן אישי פרחתי לגמרי אחרי שהפסקתי את התרופות.
אני מניח שהפסיכיאטריה תגיד שמדובר בתסמינים של המחלה. אני ממש לא אוהב שימוש לא מושכל במושג הזה.
בכל אופן, קשה מאוד לבחון את התופעה, כיוון שאפשר לבחון אותה רק על מטופלים שהפסיקו את הטיפול התרופתי - אם על דעת עצמם ואם בהמלצת הרופא - ויש מעט מאוד נבדקים כאלה.
קובי, אני מאחל לך הצלחה, ואני ממש מצטער שאני לא יכול לעשות יותר מזה.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש רבים כמוך
פליקס11/01/2016שקיבלו תרופות שמיועדות לאנשים שסובלים מסכיזופרניה,והם עצמם לא סכיזופרנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבן 29
מייק13/01/2016אתה אומר שנשארו לך בעיות מאז שלקחת את הכדורים הללו.
מה הם בדיוק עשו לך ומה נשאר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)