מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול תוסף במקום ציפראלקס לדר דוידנועה06/06/2015
5 שנים אחרי אפיזודה פסיכוטית ספק בי פולאר ספק סכיזואפקטיב, אני רק יודעת שהדאון התחיל אחרי ההיפו, מה שאומר יתכן היפו חודש ובאמצעות הזיפרקסה המרעילה הפכו חיי לדאון אחד גדול ועמיד חדשים 8 בפני כל תרופה, למעט אביליפיי 10 שכבר 4 שנים אני איתה עם עליות וירידות במצב הרוח ובחרדות, קיבלתי אדרונקס כדי לצלוח את הבחינות בכבוד אולם לא עזר הרבה ורזיתי המון, קיבלתי ציפרה אבל זה מוסיף להשטיח אותי אז אני רוצה במקומה לקחת את ה האצ' טי פי 5 חומצה טריפטופנית שמימלא צריכה שתהיה בגוף ,צורכת ברזל וכן טריפל בי אבץ ומגנזיום, אין לי תיאבון ואני בחרדה שמטופלת זמנית בלוריוון או קסאנגס, עד לסיום התואר,מה דעתך על תוסף זה אם אני לא צורכת אס אס אר אי,, חוץ מזה מתי אני אדע שאפשר להוריד מינון אבילפיי אם מלכתחילה זה ניתן למניעת פסיכוזה, אולי אפשר להחליף למשהו שלא פסיכוטי? פעם אחת היתה היפו מניה עם פסיכוטי ומאז תודה לאל בסדר, חוסר הסבלנות הלחץ והפאניקה ממשיכים מאז נולדתי עם מאפייני טמפרמנט קשים מולדים, אשר הם אלו שהיו אמורים בעצם לנבא את הרע שהיה ולא יהיה יותר ,אמן,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול תוסף במקום ציפראלקס לדר דויד - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור09/06/2015בסיס הטיפול :
נוגד פסיכוזה + מיצב מצב רוח ( טגרטול, דפאלפט, לאמיקטל, ליטיום וכו.. )
תוסף מזון מומלץ:
חומצה פולית משופרת
L METHYLFOLATE
( לדעתי אין בארץ , אפשר לברר באייביי )
נ.ב.
באתר שלי, דיברתי גם ברדיו וגם טלוויזיה בנדון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)