השתלת שבבים בבני אדם בפסיכיאטריה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השתלת שבבים בבני אדם בפסיכיאטריה
    אבי
    10/06/2015

למה אתם בחסות המדינה מתעללים בבני אדם אנחנו גם רוצים לחיות אין ךכם שום זכות להיכנס ךמוחינו לנפשנו ולעשות בנו ניסויים אכזריים איפו הרחמים אנחנו בסך הכול בני אדם תפסיקו אם הדברים האלו אתם רופאים לא רוצחים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מה בדיוק התלונה?

שמוליק
    10/06/2015

שלום אבי.

כמי שעבר ארבעה אישפוזים והצליח לצאת מזה, אני בהחלט מסכים שיש במערכת הרבה מאוד מה לתקן. רק שתדע שיש רופאים שממש מסכימים איתי, ואני מאמין שהדברים יילכו וישתפרו עם הזמן.

מה שכתבת זו הטחה מאוד כוללנית, שאני בטוח שמאחוריה מסתתר סיפור כאוב. אם תוכל לפרט את התלונה שלך על המערכת, ואם אוכל לסייע - אשמח לנסות.

כל טוב,
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבי..

שים
    10/06/2015

תרטה הסיכויים ששמו לך שבבים במוח הינם קלושים ..
    אני בדעה שהכל אפשרי...אבל באמת שרוב הסיכויים שפשוט נתקע לך המחשבה הזאת בגלל דברים רעים שקרו לך והרבה ארועים שנראו לך כצירופי מקרים מטורפים.

אבי תקשיב טוב.. אל תתן למחשבה הזאת לנצח.
    תהייה באיזור נטרלי לביינתים.. אל תסיק מסקנות.

תתמקד על להרגיש טוב
    תשכח מהשבבים כי זה באמת קלוש עד אין סיכויי שזה נכון

בהצלחה בהחלמה.
    אתה תעבור את זה אני מאמין בך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו