לשמוליק היקר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לשמוליק היקר
    אבי
    10/06/2015

תודה רבה על העזרה אבל ברגע שמשתילים לך את השבבים האלה גם אלוהים לא יכול לעזור לך אני מושתל כמעת 15 שנה שאיני חולה נפש ואני סובל מזעזוע מוח קל והם בעזרת השבבים יוצרים לי מחלות אכזריות יש לי אפשרות להוכיח זאת לא נותנים לי להגיע לעורך דין והפסיכיאטרים כולם כאחד משקריים בחסות המדינה מתבצע בפסיכיאטריה פשעיים נגד האנושות שאין לך מושג שים לב רוב חולי הנפש מתים מאותה סיבת מוות חנק כתוצאה מיסגריות תחקור זאת גם אותי כמעת הם חונקים למוות.
    רשמתי את מה שרשמתי מתוך כאב ואכפתיות כדי שהם יבינו הפסיכיאטרים אנחנו בני אדם ועל מנת שדברים אלו יפסקו לפחות לדורות הבאים אין לאף אחד זכות להשתיל לאף בן אדם שבבים בגוף לא משנה מה הוא עשה.
    רק שתדע לאסירים ולמחבלים המדינה לפחות נותנת תנאי מחיה פי מיליון ממה שנותנים לנו המושתלים והלכודים במערכת איפו הרחמים מדובר ברופאים אתה מאמין.
    תהיה בריא וכל טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לשמוליק היקר

הוספת תגובה

• הייתי בסרט הזה

שמוליק
    10/06/2015

שלום אבי.

אני הייתי במשך הרבה מאוד זמן באישפוז במחלקה פתוחה, וגם הייתי במחלקות סגורות. אכן, הרבה פעמים ישנה תחושה שרוצים לחסל אותך.

אולי בכל זאת יש על מה לדבר;
    האם אתה נמצא כרגע באיזו מסגרת?

האם אתה לוקח תרופות?
    אם כן, אז האם התלונה היא על סבל מהתרופות?

אם אתה מעוניין, אשמח לדון בנושא.

חוץ מזה, אני חושב שהרבה פעמים המטרה היא לפרוק את הכאב על מה שקרה בעבר, וגם אם זו המטרה המוצהרת - זה בסדר גמור.

אם אתה מעוניין להמשיך את הדיון - בשמחה.

כל טוב,
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאבי היקר

אלי
    10/06/2015

בלתי אפשרי להשתיל שבבים במוח של אדם שיגרמו למחשבות כלשהן.
    אתה נשמע פסיכוטי .
    אם אתה מטופל אז תהיה סבלני ותתאזר בסבלנות התרופות יעבדו אני מקווה ויהיה בסדר.
    אם אתה לא לוקח שום תרופות לך כמה שיותר מהר לפסיכיאטר אפילו לחדר מיון זה טוב תספר להם שיש לך שבב בראש..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• על מה אתה מדבר?

מנוסה
    11/06/2015

מה זה השבבים האלה?
    באיזה בית חולים עברת השתלה?
    מי הרופא שהשתיל לך?
    ההשתלה הזו זה סוג של ניתוח ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו