לקבל מרשם דרך פסיכיאטר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לקבל מרשם דרך פסיכיאטר
    דניאלה
    15/06/2015

אני מקבלת מרשם כבר כמה שנים מהרופאת משפחה שלי, בקרוב יש לי תור לפסיכיאטר שאני לא מכירה (לשם יעוץ), האם אני יכולה לבקש ממנו מרשם על הדרך? המידה וכן- האם אני צריכה להביא איתי מסמכים מרופאת המשפחה שאכן אני מקבלת את הכדורים הללו? (לצרוך העניין מדובר בונלה וקסאנגיס)

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לקבל מרשם דרך פסיכיאטר

הוספת תגובה

• לדעתי, אפשר

שמוליק
    15/06/2015

שלום רב.

אינני רופא.

זה ברור שאפשר לבקש המרופא הפסיכיאטר מרשם, ויתר על כן, אם לדעתו נדרש שינוי תרופתי, אז בוודאי שהוא ייתן מרשם, ומכתב לרופאת המשפחה להתאים את המרשמים החדשים בהתאם לשינויים.

לא נראה לי שיש צורך להביא את המרשם. את יודעת מה את מקבלת, והוא יאמין לך, ואין צורך במרשם בתור ראייה לכך. הבסיס לטיפול הוא אמון בין המטפל למטופל, ורק במקרים שמדובר במטופלים שנמצאים במסגרות שבהם הטיפול הוא כפוי מבחינה מסויימת - רק אז מתחילות בעיות של חוסר אמון במטופל, שהן לכשעצמן, מהוות קושי גדול מאוד באפשרות לטפל.

אני מניח שתקבלי תשובה גם מהרופאים :-)

כל טוב,
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לקבל מרשם דרך פסיכיאטר - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    17/06/2015

בהחלט כן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו