מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדותיונתן15/06/2015
שלום..אני סובל כבר 3 שנים ממחשבות רעות זה כבר בילתי ניסבל ניסיתי המון כדורים מסוג ssri לא עוזר לי מחמיר לי תמצב עכשיו מה אני מפחד להיות בקשר עם מישהי כי המחשבות משתקות אותי לא נותנות לי לחיות וגם מה שמוזר שהגוף שלי תמיד כואב כאבים מוזרים חולשות ביידים רגליים משו לא רגיל אני כבר לא יודע מה לעשות אין לי כוח לפסיכיאטרים כבר אין משו כדור שיכול לעזור לי באמת הכאבים והמחשבות האלה לא עוזבים אותי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעריך אותך
שמוליק16/06/2015שלום יונתן.
אינני רופא.
נראה לי שצריך להעריך את העובדה שאתה מתמודד עם הקשיים במשך שלוש שנים. לדעתי, אתה צריך לראות את עצמך כמישהו שלפחות ניסה.
אם הטיפולים התרופתיים לא עזרו, אז אולי כדאי לנסות טיפולים פסיכולוגיים. בטיפולים הפסיכולוגיים ניתן גם לבחון את הדרכים להכרת בת זוג.
בן אדם שמתמודד עם הקשיים הוא אדם טוב וחיובי, ואין שום סיבה שלא להינות מקשר זוגי.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחרדות - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור17/06/2015לא ניתן לתת תשובה מקצועית ללא בדיקה.
בדר'כ אנשים אשר סובלים ממתח נפשי, שינוי במצב רוח וכאבים, הכי מומלץ
תרופה ממשפחה SNRI ( סימבאלטה , איקסל) וכן טיפול בשיחות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)