חרדות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדות
    יונתן
    15/06/2015

שלום..אני סובל כבר 3 שנים ממחשבות רעות זה כבר בילתי ניסבל ניסיתי המון כדורים מסוג ssri לא עוזר לי מחמיר לי תמצב עכשיו מה אני מפחד להיות בקשר עם מישהי כי המחשבות משתקות אותי לא נותנות לי לחיות וגם מה שמוזר שהגוף שלי תמיד כואב כאבים מוזרים חולשות ביידים רגליים משו לא רגיל אני כבר לא יודע מה לעשות אין לי כוח לפסיכיאטרים כבר אין משו כדור שיכול לעזור לי באמת הכאבים והמחשבות האלה לא עוזבים אותי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדות

הוספת תגובה

• מעריך אותך

שמוליק
    16/06/2015

שלום יונתן.

אינני רופא.

נראה לי שצריך להעריך את העובדה שאתה מתמודד עם הקשיים במשך שלוש שנים. לדעתי, אתה צריך לראות את עצמך כמישהו שלפחות ניסה.

אם הטיפולים התרופתיים לא עזרו, אז אולי כדאי לנסות טיפולים פסיכולוגיים. בטיפולים הפסיכולוגיים ניתן גם לבחון את הדרכים להכרת בת זוג.

בן אדם שמתמודד עם הקשיים הוא אדם טוב וחיובי, ואין שום סיבה שלא להינות מקשר זוגי.

כל טוב,
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חרדות - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    17/06/2015

לא ניתן לתת תשובה מקצועית ללא בדיקה.
    בדר'כ אנשים אשר סובלים ממתח נפשי, שינוי במצב רוח וכאבים, הכי מומלץ
    תרופה ממשפחה SNRI ( סימבאלטה , איקסל) וכן טיפול בשיחות.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו