תופעת נתק מוזרה..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תופעת נתק מוזרה..
    מיכל
    17/06/2015

שלום רב, אני גרושה מס שנים לאחר שחייתי בנישואים אלימים במיוחד. (בעלי לשעבר, אובחן כפסיכופט פרוורטי). כעת, לאחר כארבע שנות גרושין, הכרתי אדם נחמד עדין וטוב לב שאוהב אותי ואת משפחתי אהבה עזה.
    אבל, לצערי, אני חווה איתו רגשות מוזרים מאד. ז"א, אני מתאהבת בו ואוהבת אותו, אבל לפתע, וללא כל הודעה מוקדמת, עובר בי גל של נתק מוחלט ממנו.
    הנתק הרגשי (כאילו אין לי ולא היו לי אליו מעולם רגשות של אהבה, ויש לי דחף עצום להיפרד ממנו..), נמשך בין מספר שעות לבין מספר ימים, כשהוא מלווה ברעד פנימי, בגלי חום מעיקים ובתחושה של כאב ולחץ חזק בחזה..
    מהי התופעה הזו, אני כבר מיואשת?.....
    אני בריאה בדרך כלל, כשהייתי נשואה לבעלי המתעלל, חוויתי חרדה קשה בהריון.

אנא עזרתם!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תופעת נתק מוזרה..

הוספת תגובה

• תופעת נתק מוזרה.. - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    17/06/2015

הסיבה : מרכיב פסיכולוגי
    הפיתרון: טיפול פסיכולוגי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבקש להוסיף משהו

שמוליק
    17/06/2015

שלום מיכל.

אינני רופא.

נראה לי חשוב לציין, שהתעללות מצד בעל כפי שעברת יכולה לגרום לדברים כאלה, ואדרבא, אם את בדרך כלל בריאה - זה אומר שיש לך כוחות נפש חזקים, ואת מסוגלת להתמודד.

שיהיה בהצלחה.

שמוליק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו