מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך אני יכול לדעת אם הייתה לי פסיכופליקס18/06/2015
פסיכוזה,ומזה ביכלל,כל הזמן מנסים לשכנע אותי לקחת תרופות ואני לא מבין בשביל מה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך אני יכול לדעת אם הייתה לי פסיכו - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור18/06/2015פסיכוזה = בוחן מציאות פגום, אי יכולת להבדיך בין דמיון למציאות, אמונות מוטעות ודמיוניות משפיעות על ההתנהגות וגורמות לשינוי....
לפעמים השימוש בנוגדי פסיכוזה מאוד יעיל, ללא קשר לפסיכוזה, בהפרעות אשיות, חרדה, דיכאון, הפרעת אכילה, הפרעות התנהגות ואוטיזם , טיקים ועוד..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשהילדים שלך יקחו נוגדי פסיכוזה
פליקס22/06/2015כל החיים שלהם,או שתיקח אתה בעצמך נראה איזה יעיל זה,איזה יעיל זה הורס תבן אדם ולא משאיר ממנו כלום ממש כמו סמים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם רעל עכברים זה מאד יעיל
פליקס22/06/2015יעיל למי? למערכת שרוצה להשתיק בן אדם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעיל כלכלית למערכת אולי לאדם זה לא
פליקס22/06/2015טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאי אפשר להוציא אותו מהכלים...
שמוליק22/06/2015שלום מיקי.
וואללה, אתה מזכיר לי את עצמי :-).
ככה היו נראות התגובות שלי כשהתחלתי בפורום.
באופן ענייני, הטענה של מטופלים שמקבלים תרופות אנטי-פסיכוטיות וסובלים סבל בל יתואר מתופעות הלוואי שלהן היא טענה חזקה מאוד, ובאמת שאין שום עניין להשתיק אותה.
ההיפך, הרופאים צריכים לגלות רגישות לעניין, עם כל הקושי שיש בכך.
בתור סטודנט שנה א' לפסיכולוגיה, אני יכול לומר שהמצב באמת עגום. מלמדים על מה שהתרופות האלו אמורות לעשות, ונראה שהכל טוב ויפה, אבל אין יותר מדיי התייחסות לתופעות הלוואי של התרופות...
אני באמת מקווה שהדברים יישתנו לטובה.
בכל אופן, אינני חושב שד"ר דוידאור הוא האוייבקט הנכון להוציא עליו את הזעם; אני מציע לך להיכנס לאתר שלו ולהיווכח שלפחות במוצהר הוא מעדיף לטפל מה שפחות בתרופות, ואני בטוח שגם הרבה לפני שהייתי פעיל בפורום הייתה לו רגישות לעניין.
אני מאחל לך שתצליח להשתקם, ושיהיה לך רק טוב. ובכל אופן, מדי פעם צריך להוציא את התיסכול.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין לי משהו אישי נגדו ואין לי כוונה
פליקס22/06/2015לפגוע,אבל כל מי שינסה למסחר לי איזה תרופה בלי קשר לפורום שינסה אותה קודם על עצמו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיקי המבולבל
רונן24/06/2015מיקי חמוד לפי הפניות שלך באתר אתה בהחלט זקוק לתרופות! אני מכיר אותך זמן קצר ובלי כישורים של פסיכיאטר אני אומר לך חד משמעי שאתה צריך טיפול ומהר .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיקי המבולבל
רונן24/06/2015פנה לד"ר דוידאור תגיד שאני שלחתי אותך תקבל 10% הנחה ותחלים :-) קדימה חבל על הזמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)