לא מבין את הכיוון של הפסיכיאטריה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מבין את הכיוון של הפסיכיאטריה
    פליקס
    22/06/2015

לאן רוצים להביא תבן אדם? שיוכל לשטוף כלים בעצמו,יש הרבה יותר מזה בחיים,רק תרופות ומחלות,זה כל האדם? אני לדוגמא הייתי בן אדם עם ראש מאד יצירתי,אומן בנפשי,לא יודע מה בדיוק בכדורים חיסל לי תפעולה היצירתית של המוח,היום בקושי יוצר או בא לידי ביטוי. זה עולם נורא העולם הזה של המחלות,איך אתם מסוגלים לחיות ככה עם כדורים זה לא חיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• להשפיע על ההתנהגות לשנות פעילות המו

פליקס
    22/06/2015

עד כאדי שינוי באישיות, וזה הולך רק לכיוון של אדם שקט וכבוי וכלוא,ראיתי את כל נוטלי התרופות,נראים כמו בובות סמרטוט. ככה אפשר להתמודד עם החיים,שהנפש כלואה ועצורה בתוך הכדורים האלה
    זה אסון,זה יכול לגמור כל בן אדם, מבן אדם פעיל וחי להפוך לחסר צלם אנוש. וזאת לא האישיות של האדם זה הכדורים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למיקי החופר...

רונן
    22/06/2015

אתה מתאר את עצמך לפני הכדורים כאומן כאדם יצירתי ממש לתפארת מדינת ישראל..אז למה לעזעזל פניתה לעזרה?! למה הייתה צריך לקחת בכלל סוג של טיפול?! מי שכל כך טוב לו לא מחפש פתרונות אצל פסיכיאטרים! הייתה לך בעיה לפני ומסתבר שיש לך בעיה כם עכשיו! אל תאשים את כל העולם תקח אחריות על דברים ועל החיים שלך. נתנו לך כדורים כדי להקל עליך לא כדי להזיק לך . אתה פשוט חרדתי ורדוף!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יכולים להיות דברים כאלה

שמוליק
    22/06/2015

שלום רונן.

אני ממש לא מנסה להיות הסנגור של מיקי, אני בטוח שהוא ממש לא צריך אותי...

מה שקרה איתי, זה שעד הצבא איכשהו הצלחתי להסתדר, ובעיקרון היה מגיע לי פטור בגלל המצב המשפחתי.

בצבא החליטו פתאום שלא רוצים אותי, אז דפקו לי סעיף נפשי. לא אני הלכתי לפסיכיאטר, אלא הביאו אותו אליי בלי לשאול שאלות.

יכול להיות שאולי גם את מיקי דפקו בצבא...

אגב, אני בעד להפוך את הצבא לצבא מקצועי, ואז לא יהיה אפשר לדפוק סתם כך לאנשים סעיף נפשי; גם מי שלא מתאים ישתחרר על אי-התאמה בלי שום סטיגמה, בדיוק כמו שאין דבר כזה לא להתקבל לעבודה כלשהי על סעיף נפשי, אלא פשוט מקבלים מכתב שאומר שאין אפשרות להציע משרה מתאימה, ולא נכנסים לזה.

מעבר לשיקולים הכלכליים, אתה חיכול לשאול את ד"ר דוידאור שמבין בעניין, כמה בעיות מתעוררות בצבא...

כל טוב,
    שמוליק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשמוליק הסינגור...

רונן
    22/06/2015

כמה אנשים אתה מכיר שהצבא שחרר אותם על סעיף נפשי בלי שרצו או ביקשו? מספיק עם בילבולי השכל והמידע הלא נכון. אנשים פונים לקבן בצבא בשביל להשתחרר ולא ההפך. עד כמה שידוע לי אנשים ממתינים שבועות ולפעמים חודשים לתור לפסיכיאטר ולא שמעתי עדיין על פסיכיאטר שבא עד לחולה. זה אולי באגדות אבל לא במציאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אי אפשר להתווכח עם עובדות

שמוליק
    22/06/2015

שלום רונן.

לפחות אצלי - זה מה שהיה, וזה אומר שיכולים להיות עוד מקרים כאלה; גם אם מדובר בסטטיסטיקות נמוכות.

חוץ מזה, אם תעשה חתך על דתיים לאומיים שמורעלים על הצבא, אני מניח ששם מדובר בתופעה. אצלם, מי שלא הולך לצבא - מחוק. אפילו מישהו שהלך רק לא קרבי - הוא סוג ב'. אני מניח שאצלם מדובר בתופעה.

בכל אופן, לא נראה לי שיש טעם להמשיך את הויכוח. בסך הכל, זו הייתה השערה. אם מיקי מעוניין לחשוף את הסיפור שלו - בבקשה. אם לא - זה ממש לא התפקיד שלי לנחש ניחושים.

בכל אופן, אני מאחל לך רק טוב.
    שמוליק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו