אפקסור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אפקסור
    רונית
    27/06/2015

אני לוקחת אפקסור 225 מל.אני נוטלת אותו 12 שנה.לפני חודש העליתי את המינון ל 300 מל אך זה עדיין לא משפיע.הרופאה אמרה שהכדור כנראה עשה את שלו.היא הציעה כדור תחליפי פבוקסיל.האם כדאי להחליף?אני מאוד חוששת כי הגמילה מאפקסור היא מאוד קשה.ואם להחליף איזה כדור מומלץ לדיכאון וחרדות??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אפקסור

הוספת תגובה

• רונית ואפקסור

רונן
    28/06/2015

היי רונית. אני גם לוקח אפקסור באותו מינון כבר שנה. אכן יש קושי בגמילה מהכדור הזה. אם אני שוכח אפילו יום אחד לקחת אני כבר מרגיש זרמים בראש והרגשה לא טובה. הבעיה שאין בכדור הזה ,עד כמה שידוע לי מינונים נמוכים שאפר לרדת בהדרגה. האם גם את חולמת חלומות מוזרים מאז שהתחלת עם האפקסור? לי יש חלמות ממש מוזרים ואמרו לי שזה ידוע שלוקחים את הכדור הזה. אשמח לתגובתך ובכלל לשוחח למה בעצם את לוקחת את הטיפול הזה. לצערי יש לי המון ניסיון וידע בתחום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפקסור - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    28/06/2015

ייתכן וצודקת.
    אישית לא בעד פבוקסיל ( הרבה אינטרקציות עם תרופות אחרות )
    סביר להניח , לאחר טיפול ב SNRI , יהיה צורך ב SNRI אחר ,
    מומלץ לישקול IXEL
    אם מרכיב דיכאוני , חוסר מוטיבציה וריכוז ללא מרכיב חרדתי בולט,
    אז : וולבוטרין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו