מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אפקסוררונית27/06/2015
אני לוקחת אפקסור 225 מל.אני נוטלת אותו 12 שנה.לפני חודש העליתי את המינון ל 300 מל אך זה עדיין לא משפיע.הרופאה אמרה שהכדור כנראה עשה את שלו.היא הציעה כדור תחליפי פבוקסיל.האם כדאי להחליף?אני מאוד חוששת כי הגמילה מאפקסור היא מאוד קשה.ואם להחליף איזה כדור מומלץ לדיכאון וחרדות??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רונית ואפקסור
רונן28/06/2015היי רונית. אני גם לוקח אפקסור באותו מינון כבר שנה. אכן יש קושי בגמילה מהכדור הזה. אם אני שוכח אפילו יום אחד לקחת אני כבר מרגיש זרמים בראש והרגשה לא טובה. הבעיה שאין בכדור הזה ,עד כמה שידוע לי מינונים נמוכים שאפר לרדת בהדרגה. האם גם את חולמת חלומות מוזרים מאז שהתחלת עם האפקסור? לי יש חלמות ממש מוזרים ואמרו לי שזה ידוע שלוקחים את הכדור הזה. אשמח לתגובתך ובכלל לשוחח למה בעצם את לוקחת את הטיפול הזה. לצערי יש לי המון ניסיון וידע בתחום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפקסור - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור28/06/2015ייתכן וצודקת.
אישית לא בעד פבוקסיל ( הרבה אינטרקציות עם תרופות אחרות )
סביר להניח , לאחר טיפול ב SNRI , יהיה צורך ב SNRI אחר ,
מומלץ לישקול IXEL
אם מרכיב דיכאוני , חוסר מוטיבציה וריכוז ללא מרכיב חרדתי בולט,
אז : וולבוטרין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)