מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- למומחה הנחמד דוידאור.רונן28/06/2015
ידוע שמשתמשים בכדור מסוג אפקסור ובמינון 225 מ"ג יש חלומות מוזרים. אני לוקח כבר שנה את הכדור והחלומות ממש קשים ומוזרים ומעלים לי את הילדות בעיקר ואת הקושי והסבל שהיה לי בתקופה ההיא. השאלה הראשונה מדוע בעצם זה קורה ,החלומות האלה בזמן השימוש בכדור ואיך אפשר לשנות את זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למומחה הנחמד דוידאור. - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור28/06/2015הקשר לסרוטונין, איכות השינה, שלבי השינה ובמיוחד שלב REM.
לפעמים ניתן להחליף תרופה.
אפקסור במינון 225 , השפעה הסרוטונרגית מאוד חזקה..
באם מדובר בסיוטי לילה,
ניתן לישקול קלונידין ( נורמופרסן)
באם הפרעות שינה , מלטונין.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה טובה עם טעם של עוד!
רונן28/06/2015שורש הבעיה אצלי הייתה השינה . בגלל חוסר בשינה מצבי הדרדר והיום עם האפקסור וחצי כדור מירו אני ישן סביר. האם צלטונין יכול לפתור לי את בעיית השינה ואז בעצם לא יהיה צורך באפקסור? איך אפשר לבדוק את זה? בעבר לקחתי מספר ימים סרקדין ולא השפיע עלי בכלל. האם גם בסרקדין צריך להמתין כמה שבועות עד להשפעת הטיפול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)