מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איקסל!גל28/06/2015
אני מטופל באיקסל 50×2 מ"ג בגלל פוסט טראומה. הכדורים עוזרים 70 אחוז , מצליחים לרסן לי את התחושות ואני בסדר עם זה . לפעמים בא לי םהיות כמו כולם אז יוצא לי לשתות אלכוהול פעם פעמיים בשבוע , ושאני שותה אז אני שותה הרבה! אני לא מרגיש שום התנקשות עם האיקסל וזה לא עושה לי שום בעיות. אם אני יודע שאני מתכוון לשתות אז אני לא שותה את הכדור( מפספס כדור) ויום למחרת ממשיך כרגיל והכל בסדר לא עושה לי בעיות לא כלום. השאלה שלי האם זה מזיק לטיפול או שזה לא קשור ? ואם זה כן למה זה מזיק ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איקסל! - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור07/07/2015חד משמעי : כן
מזיק , פעולה מזיקה למוח, דיכוי הפעילות, פגיעה במחסום BBB , המסננת ששומרת על המוח, פגיעה בקיבה, כבד ועוד.. שיכולים לפגוע בתפקוד התרופות ועוד..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה אתה ממליץ
גל07/07/2015לא לשתות בכלל? אני לא יכול לשתות בירה לפעמים בירה אחת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהתייעץ עם הרופא המטפל
שמוליק07/07/2015שלום גל.
אינני רופא, אבל אנסה לעזור.
ד"ר דוידאור פרט לך מהם הנזקים שצריכת אלכוהול עושה (או לפחות עלולה לעשות), ולכן, באופן כללי ההדרכה היא להימנע מצריכת אלכוהול.
עם זאת, לכל כלל יש יוצא מן הכלל. אני מניח שצריכת האלכוהול גורמת לך תחושה של תענוג , כך שההימנעות עלולה לגרום לדכדוך, ולדכדוך יש גם השפעות פיסיולוגיות מעבר להשפעות הפסיכולוגיות.
צריך למצוא נקודת איזון שמותאמת אליך באופן אינדבידואלי, ולכן כדאי לבדוק את העניין מול הרופא המטפל, על מנת למצוא את נקודת האיזון, וגם לחשוב על העניין בצורה יותר מקיפה לגבי העתיד, כגון, האם ניתן למצוא תחליף פחות מסוכן לבילוי עם החברים הכולל צריכת אלכוהול.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)