סטודנט שנה שישית מתעניין בהתמחות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סטודנט שנה שישית מתעניין בהתמחות
    עידן
    28/06/2015

שלום אני עומד לסיים לימודי רפואה ומאוד בכיוון של פסיכיאטריה. מאוד קשה למצוא נתונים אודות משכורות ממוצעות של מומחה צעיר, הייתי שמח לשמוע כל שביב מידע בנושא.
    מעבר לזה כל מידע על ההתמחות עצמה, על העבודה, ועל תנאים ושכר בכל שלב בדרך מאוד יעזרו לי.
    מודה מראש לכל עזרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מאחל לך הצלחה

שמוליק
    29/06/2015

שלום עידן.

אני מאחל לך בהצלחה :-)

כמי שעבר ארבעה אישפוזים, חשוב לי להגיד שהמטפלים צריכים להאמין בעצמם, שהם מסוגלים להיטיב למטופלים. יש על הענף הזה ברפואה סטיגמות מרושעות שהרבה פעמים מונעות שלא בצדק לאפשר למטופלים לקבל טיפול טוב.

אני משתדל לעודד כאן בפורום אנשים להתמודד, ואם אני יכול גם לתרום מנסיוני האישי - מה טוב.

עם זאת, נראה לי שגם מטפלים צריכים להאמין בעצמם, וביכולת שלהם לעזור.

כל טוב,
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סטודנט שנה שישית מתעניין בהתמחות - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    07/07/2015

לצערי זה לא המקום, רוב המנהלים כאן , בעבודה פרטית או קופ'ח.
    בדר'כ משכורת מקבילה ליתר המתמחים במוסד ממשלתי.

( אני אישית חושב שבהתמחות כל כך משקיעים בנו כרופאים לא מנוסים, מדריכים , מלמדים ותומכים , שכל משכורת זה אקסטרה, לדעתי מתמחים היו צריכים לשלם .. אבל כנראה אני חריג וכן מזל שלא משפיע :-)) )

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו