האם פסיכיאטרים אבדו את הדרך ???

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם פסיכיאטרים אבדו את הדרך ???
    כועסת ונואשת
    29/06/2015

היי, סבתא שלי נמצאת במצב נפשי לא טוב למעלה משבוע. סובלת ככל הנראה מהתקפות חרדה המתבטאות בהיפר ונטילציה עד כדי כמעט איבוד הכרה. היינו איתה פעמיים במיון רמבם ונשלחנו עם 3 כדורי אסיבל ליום. העניין הוא שאנחנו מנסים כבר 3 ימים להשיג פסיכיאטר שיסכים להגיע לטיפול בביתה (היא לא מוכנה לצאת מהבית) כדי לקבל חו"ד בנושא. אנחנו נתקלים באטימות וסינון טלפוני של רופאים שמבטיחים שיחזרו עם תשובה ומתחמקים שלא יהיה צל של ספק, לא מדובר בהתנדבות! מוכנים לשלם פרטי כמה כסף שיידרש!!! האם הפיסיכיאטרים מרוב עבודה וכסף המגיעים עד פתח ביתם איבדו את אחת המטרות המרכזיות בתפקידם??? לעזור לאנשים במצוקה!!! אשמח לקבל המלצות על פסיכיאטר אשר עדיין נאנמן לערכי הרפואה ויסכים לבוא לביקור בית בחיפה. תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מקפיץ

שמוליק
    02/07/2015

שלום רב.

אינני רופא.

מדובר בהאשמה חמורה מאוד.

עצם זה שלא הייתה תגובה מהרופאים - זה רק מעצים את ההאשמה.

ניתן אולי לומר שמשום מה הרופאים של הפורום דילגו על השאלה מבלי משים לב. אם זה נכון - אז אני מקפיץ את השאלה ומקווה שהרופאים יענו.

הדבר היחידי שאני יכול להעלות על דעתי הוא שאולי צריך פסיכו-גריאטר, אבל זה נראה לי תמוה ביותר שאף אחד מהרופאים שפנית אליו לא הפנה לפסיכו-גריאטר.

כל טוב,
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה כבר יש לצפות מהם?

נתנאל לוריא
    02/07/2015

אבל אני לא יבע את דעתי הלא טובה בלשון מעטה. אבל זה סך הכל מניסיוני .
    ושהיה רק טוב אך לצערי אין לי עצות איך לעזור לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו