אישפוז -עצמי:

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אישפוז -עצמי:
    נתנאל לוריא
    01/07/2015

איך אני יכול לאשפז את עצמי? והאם ניתן להיות מאושפז במחלקה סגורה ולצאת במידה ואני בא מרצון? אני צריך לפנות למטפלת שלי, והיא מחליטה? או שיש לי זכות להתאשפז.
    כי אני זוכר שמעתי שאפשר להתאשפז מרצון, ואם כן לכמה זמן? זה לא מוגבל? כי אני לא רוצה שיגבילו אותי,.

הערה: א. רבי לא רוצה להכניס אותי, והוא האחראי עלי ביקשתי ממנו והוא לא מוכן.
    ב.אני רוצה להתאשפז אחרי שהתחילו להיות לי מחשבות שאנשים רודפים אותי, שהם נמצאים בכל מקום. שהם במילא יכניסו אותי לאישפוז. שאין לי סיכוי לברוח, אני רואה אותם בכל פיניה מסתכלים עלי מהחלנות, או אנשים שעוקבים אחרי. יש פעמים שאני כל כך מאמין בזה שאני מזיק סכין וישב במיטה. אני בלילה במיוחד מפחד ,למזלי יש לי חושם חדים מאוד. ואני מזהה מי בא שהוא מוכר או לא, לפי הצליל של הדריכה באדמה. אני רוצה לדעת אם אני יכול להכריח את אבי לאשפז אותי. אני רוצה להתאזן, אחרת אני אהיה מסוכגן מאוד, אני ראיתי דם בשמים, אני ראיתי את סבתי כאלו היא מתה והתחלתי לדבר עליה, אני מדבר עם עצמי בלילות ואבי מעיר לי ואני לא מבין מה הוא רוצה, אני חושבש שמתחיל להיות לי סימנים פסכוטים. לא כמו פעם אבל עדיין. אני יודה למי שיוכל לעזור
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אישפוז -עצמי:

הוספת תגובה

• תיקון

נתנאל לוריא
    01/07/2015

הערה: א. רבי לא רוצה להכניס אותי, והוא האחראי עלי ביקשתי ממנו והוא לא מוכן.
    ב.אני רוצה להתאשפז אחרי שהתחילו להיות לי מחשבות שאנשים רודפים אותי, שהם נמצאים בכל מקום. שהם במילא יכניסו אותי לאישפוז. שאין לי סיכוי לברוח, אני רואה אותם בכל פיניה מסתכלים עלי מהחלונות, או אנשים שעוקבים אחרי. יש פעמים שאני כל כך מאמין בזה שאני מחזיק סכין וישב במיטה. אני בלילה במיוחד מפחד ,למזלי יש לי חושים חדים מאוד. ואני מזהה מי בא שהוא מוכר או לא, לפי הצליל של הדריכה באדמה. אני רוצה לדעת אם אני יכול להכריח את אבי לאשפז אותי. אני רוצה להתאזן, אחרת אני אהיה מסוכן מאוד, אני ראיתי דם בשמים, אני ראיתי את סבתי כאלו היא מתה והתחלתי לדבר עליה, אני מדבר עם עצמי בלילות ואבי מעיר לי ואני לא מבין מה הוא רוצה, אני חושב.שמתחיל להיות לי סימנים פסכוטים. לא כמו פעם אבל עדיין. אני יודה למי שיוכל לעזור
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

שמוליק
    01/07/2015

שלום נתנאל.

עד כמה שזכור לי אתה כבר מעל גיל 18, ואם אתה כשיר משפטית, אז אתהיכול לפנות לחדר מיון ולבקש להיבדק, ואם הרופא הבודק יחיליט שיש עילה לאישפוז, אז אתה יכול להתאשפז מרצון.

תנאי האישפוז (מחלקה פתוחה או סגורה) - זה תלוי בהסכמה בינך לבין הצוות המטפל.

מי שמאושפז בהסכמה יכול לדרוש שיחרור, וכאשר הוא מציג דרישה לשיחרור חייבים לשחרר אותו תוך 48 שעות (אם אני לא טועה).

כל טוב,
    שמוליק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה שמוליק

נתנאל לוריא
    01/07/2015

כל טוב גם לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה שמוליק

נתנאל לוריא
    01/07/2015

כל טוב גם לך ותודה על התשובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו