איך אני יכול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך אני יכול
    פונטיוס
    04/07/2015

לדעת אם אני לוקה בהפרעה דו קוטבית ? אם אני חושב על זה לאורך השנים היו לי גלי קיצוניים במצבי הרוח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך אני יכול

הוספת תגובה

• סבל וחוסר הסתגלות

שמוליק
    04/07/2015

שלום רב.

כדי לומר שיש לך הפרעה פסיכולוגית צריך להיות סבל מהסטיות במצבי הרוח, ובנוסף לכך חוסר הסתגלות המתבטא בקשיים בביצוע מטלות יומ-יומיות.

אם התנאים האלה לא התקיימו - אז לא מדובר בהפרעה פסיכולוגית, ותעשה טובה - אל תכניס לעצמך לראש סתם כך דברים.

וגם אתה מרגיש סבל, אז לך לטיפול ואל תנסה להסתבך יותר מדיי בשאלה מה בדיוק יש לך. רוב הסיכוים שכל רופא ייתן את הדגש על משהו אחר וייתן איבחון שונה (אם כי יהיה ביניהם מכנה משותף די רחב). מה שחשוב בעיקר זו הרגשה של נוחות ואמון במטפל, יותר מאשר מה לדעתו בדיוק האיבחון.

כל טוב,
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך אני יכול - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    07/07/2015

הכי פשוט בדיקה מסודרת ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו