מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה קצת מוזרה שאני מתביישת לשאולדניאלה06/07/2015
את הרופא שלי לפני שאשמע חוות דעת מרופאים אחרים
אני לוקחת קסנקס מזה חצי שנה הכדור עושה לי בחילות מאוד קשות
העבירו אותי לקלונקס ולכדורים אחרים אבל שום כדור לא עזר לי להרגיע מצבי חרדה מאד קשים שרק הקסנקס הצליח (מינון של 0.25)
רציתי לדעת אם יש דרך אחרת לקחת את הכדור וחשבתי על או דרך אנאלית או דרך הזרקה. האם הדבר הזה קיים בכלל עם כדורים שכאלה?
אני סובלת מחרדות קשות במשך היום, דבר שמאוד מקשה עלי לתפקד ואני מאוד שהגוף שלי יקבל את הכדור כמו שצריך
לאחר תשובה מכם, אתייעץ עם הרופא הקבוע שלי
תודה רבה והמשך שבוע נהדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוקיי, קראתי מעט והבנתי שהתרופה לא
דניאלה06/07/2015מתמוססת במים.
האם קיים תחליף מספיק דומה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה קצת מוזרה שאני מתביישת לשאול - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור07/07/2015יש אסיוול PR , דרך פי הטבעת, מיועד לילדים , במיוחד עם פרכוסים..
לפעמים יש להיעזר בזריקות , כגון פרוטיאזין PHENERGAN ..
יש לשלול בעיה גופנית, בחילות הקשורות לקיבה, כולל כיב, צרבות, רגישות לקפה , אז הטיפול יהיה בגסטרו וכדורים דומים המורידים חומציות הקיבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)