עבודה ממשלתית.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עבודה ממשלתית.
    אנונימי
    08/07/2015

שלום רב .
    כרגע אני עובד קבלן בחברת ממשלתית
    אמור בעוד כמה חודשים להיכנס לחברה כעובד מן המניין ( עובד ארעי - לא קבוע ).
    לפני כשנתיים וחצי הייתה לי התמוטטות חריפה שבשביל לצאת ממנה נזקקתי לטיפול תרופתי.
    עדיין אני בטיפול תרופתי - במינון נמוך של 2 מיליגרם רספדרל מבחינת הפסיכיאטרית שלי רק כשאצא לגור לבד אעבוד ואנהל חיים עצמאיים רק אז ניתן להפחית את המינון שבמקרה שלי זה יהיה להפסיק אותו, חשוב לי לציין שלפני ההתמוטטות הייתה תקופה של הסתגרות וחרדות (שלאט לשאט התנפחו ).
    כאשר הגעתי לעבודה לפני חצי שנה אמרתי בראיון העבודה למעסיק שעברתי התמוטטות - מן הסתם בהתחלה הוא לא רצה להעסיק אותי אבל לאחר שבועיים פנה אליי ושאל אם אני מסכים לעבוד.
    השאלות שלי .
    א. לא אמרתי בראיון עבודה לגבי הטיפול התרופתי - לא עניינו של המעסיק שלי אבל כאשר יעשו לי מבדקים עם פסיכולוג תעסוקתי האם :
    1. אצטרך לומר לו על העבר הפסיכולוגי שלי (בדקתי ונאמר לי שכן אבל רציתי תשובה מוסמכת לאחר עיון במקרה הספציפי שלי )
    2. אצטרך לומר לו על העבר התרופתי.
    ב. האם התמוטטות מהווה סוג כלשהו של כתם ? נגיד מילואים אני לא עושה מסיבות אחרות

באמת שנוח לי בעבודה
    זו עבודה קשה אבל כיף לי לבוא בבוקר - אני לא מרגיש שם מושפל כמו עבודות דוחק אחרות שעשיתי בחיי ופשוט אני רוצה עבודה יציבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עבודה ממשלתית.

הוספת תגובה

• תגובה

שמוליק
    08/07/2015

שלום רב.

אינני רופא.

כיוון שגם לי היו אי אילו התמודדויות דומות, אשמח לתרום מניסיוני האישי.

אז ככה, אני התחלתי לעבוד בהיי-טק אחרי ארבעה אישפוזים, והצלחתי להתקבל, אך עם זאת, ברור לי שצריך לעשות התאמה אישית לכל אחד באופן אישי.

לדעתי, השאלה האם אתה צריך ח-י-י-ב לספר בראיון העבודה על ההתמוטטות ועל הטיפול התרופתי שאתה מקבל, היא איננה שאלה רפואית אלא שאלה מוסרית, ולכל היותר מדובר בעניין משפטי. בדרך כלל, מה שקובע בעניין הוא הנורמות, ולכן, הייתי מציע לך לשאול יועץ תעסוקתי, ואולי עורך דין, אבל ממש לא מדובר בשאלה רפואית או פסיכולוגית.

אני מניח, שבהתאם לנורמות המקובלות - אין חובה לספר על כך. אני לא סיפרתי בעבודה על האישפוזים שעברתי...

עם זאת, גם אם אינך ח-י-י-ב לספר, אין זה אומר שזו העצב הנכונה עבורך. אתה צריך להרגיש בנוח. אם אתה תרגיש שלא בנוח עם עצמך אם לא תספר על כך - אז מוטב שתספר; ההרגשה הלא נוחה עלולה לגרום רושם רע הרבה יותר מאשר הדיווח על הבעייה. עם זאת, גם במקרה כזה, כדאי ורצוי להתייעץ עם יועץ תעסוקתי, כדי לבדוק כ-י-צ-ד הכי טוב להציג את הדברים.

מקווה שעזרתי.

כל טוב,
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לצערי..

שים
    09/07/2015

אם זאת עבודה ממשלתית אתה תצטרך לוותר על סודיות רפואית.
    זאת אומרת אם הטיפול שקיבלת היה בקופה בה הינך שייך המעסיק ייראה זאת וגם את הכדורים שלקחת.

ככה שלא תוכל להימנע מהחשיפה.

אולם אתה יכול לנסות לרכח את הסיפור.

בהצלחה ואני מקווה שתיפול על מעסיק אמפתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרבה בהצלחה

אלי
    10/07/2015

אני חושב ששים צודק בגלל שזאת עבודה ממשלתית אז הם יכולים לברר הכל.
    בכל מקרה אני מקווה שהמעסיק בנאדם טוב ואם אתה גם יעיל בעבודה אז אולי זה יכול להסתדר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו