מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מעבר מוונלפקסין לסימבלטהמיקי11/07/2015
שלום רב.
במשך שנים לקחתי 300 מ"ג ביום ונלפאקסין.
כפי הנראה פיתחתי סוג של סבילות, או שההשפעה החיובית של הונלאפקסין פחתה.
לפני שלושה שבועות לערך התחלתי בעצת הרופא המטפל לעבור לסימבלטה.
ביומיים הראשונים הפחתתי את מינון הנןנלאפקסין ל150 מ"ג". אחרי היומיים הנ"ל התחלתי לקחת 60 מ"ג סימבלטה ביום במקביל ל150 מ"ג ונלפאקסין. לאחר 10 ימים הפסקתי עם הוונלפקסין ועברתי ל120 מ"ג סימבלטה.
אני כבר מספר ימים על סימבלטה בלבד, ובשבוע/שבועיים האחרונים שם לב להתדרדרות הדרגתית וקבועה במצב הרוח שלי.
אני לא יודע אם זה שלב בהתבססות של הסימבלטה במערכת או שהתרופה לא משפיעה, ומה שאני חווה הוא גמילה מהוונלפאקסין.
אני נדרש לרחת מספר מ"ג של קלונקס ביום כדי לא לאבד שליטה.
האם יש מקום להקדים את פגשית המערב עם הרופא?
תודה מראש
מיקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעבר מוונלפקסין לסימבלטה - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור20/07/2015מומלץ להקדים.
השינוי היה אמור להיות יותר הדרגתי , מינונים קטנים יותר,
עדיף להתחיל סימבאלטה 30 ..
חובה : מעקב ל'ד , דופק אקג, להפחית ממריצים..
ייתכנו תופעות לוואי בשלב ראשוני..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)