מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נדנודי שינה קיצוניים לאחר הלידהליאת11/07/2015
אני 10 ימים לאחר הלידה. ב8 לילות לא ישנתי כלל ובלילה אחת ישנתי כשעתיים. התינוק ישן והבעיה לא בו.. אני פשוט לא מצליחה להירדם. אני לא בדיכאון ואני מתפקדת היטב אל כמובן בקושי ובעייפות ומתחילה להיכנס לחרדות מתי זה יעבור. בלידה הקודמת חוויתי חוויה זהה אך היא נגמרה תוך 5 ימים. הפעם זה לא נגמר.. אני ניסיתי כדורים טבעיים של שורש הולריאן אך זה לא עוזר.. האם אני זרוקה לפסיכיאטר? חבל לי להתחיל בכדורים ממכרים..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר. פסיכיאטר זה לא רק תרופות.
שמוליק12/07/2015שלום ליאת.
אינני רופא.
אפשר לפנות לפסיכיאטר, והוא אמור לעשות בדיקה מקיפה ובכלל זה גם כורמים פסיכולוגיים וסביבתיים, ויכול להיות שהוא בכלל ימליץ על טיפולים פסיכולוגיים. התקופה של אחרי לידה יכולה להוציא את האם מאיזון נפשי, שיכול להצריך טיפולים פסיכולוגיים ולא צריך להרגיש בכך בושה או אשמה.
גם אם הוא ימליץ על טיפול תרופתי, יכול להיות שזה יהיה לזמן קצר, ובלי שום קשר - מותר לך לסרב.
איך שלא יהיה - אני מאחל לך שתרגישי טוב.
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנדנודי שינה קיצוניים לאחר הלידה - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור16/07/2015ראשית מומלץ בדיקה עם רופא משפחה.
ניתן לשיקול טונייט - כדור שינה ללא מרשם
רק לאחר התייעצות עם רופא משפחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)