חרדה וטראומה - מה עושים..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה וטראומה - מה עושים..
    דוד
    13/07/2015

שהייתי נער תקפו אותי פיזית כמה פעמים ויש לי חרדות מכך שזה מאוד משפיע על התפקוד שלי..
    היום אני בן 24
    יש לי חרדות שיתקפו אותי שוב או יפגעו בי.. ואז זה גורם לי לקשיים בתפקוד.
    אני מרגיש חסר ביטחון וזה גורם לי לחרדות, לקושי בתפקוד- מתי שאני חושב על זה או מקבל את זה במהלך היום.
    אני עדיין לא סיפרתי זאת לאף אחד.. זה מאוד משפיע על החיים שלי.
    איך פותרים זאת..
    האם טיפול פסיכולוגי הוא יעיל..

מה יעזור לי יותר בינתיים עד שאתחיל טיפול פסיכולוגי - רמוטיב או ציפראלקס?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה וטראומה - מה עושים..

הוספת תגובה

• בין כה וכה צריך מרשם מהרופא

שמוליק
    14/07/2015

שלום דוד.

אינני רופא.

אני שמח שהחלטת לקחת את העניינים לידיים ולהתמודד, ואני מאחל לך הצלחה רבה. באמת שאתה לא צריך להמשיך ליפול קרבן לאותה תקיפה.

בתסמינים כאלה, מקובל לטפל בטיפולים פסיכולוגיים ובעיקר ב C.B.T. שיעילותם טובה לטווח הקצר וההצלחה שלהם גבוהה יחסית לשיטות טיפול אחרות.

מקובל לתת טיפול תרופתי שמטרתו העיקרית היא לאפשר לסייע למטופל לצאת החוצה כדי להגיע לטיפולים הפסיכולוגיים.

נראה לי שדי קשה לקבוע איזו תרופה עדיפה. בין כך ובין כך צריך מרשם רופא, ולכן נראה שהכי טוב לפעול על פי דעתו של הרופא המטפל.

אני בטוח שתקבל תשובה גם מהרופאים. יכול להיות שעל פי הניסיון שלהם הם מעדיפים תרופה כזו על פני אחרת, אם כי נראה לי שהם יסכימו איתי בכך שעדיף להתייעץ עם הרופא המטפל.

כל טוב,
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מציעה טיפול תרופתי ...

אתאיסט
    20/07/2015

כדורי פריזמה...שאל את הרופא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו