מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדה וטראומה - מה עושים..דוד13/07/2015
שהייתי נער תקפו אותי פיזית כמה פעמים ויש לי חרדות מכך שזה מאוד משפיע על התפקוד שלי..
היום אני בן 24
יש לי חרדות שיתקפו אותי שוב או יפגעו בי.. ואז זה גורם לי לקשיים בתפקוד.
אני מרגיש חסר ביטחון וזה גורם לי לחרדות, לקושי בתפקוד- מתי שאני חושב על זה או מקבל את זה במהלך היום.
אני עדיין לא סיפרתי זאת לאף אחד.. זה מאוד משפיע על החיים שלי.
איך פותרים זאת..
האם טיפול פסיכולוגי הוא יעיל..
מה יעזור לי יותר בינתיים עד שאתחיל טיפול פסיכולוגי - רמוטיב או ציפראלקס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בין כה וכה צריך מרשם מהרופא
שמוליק14/07/2015שלום דוד.
אינני רופא.
אני שמח שהחלטת לקחת את העניינים לידיים ולהתמודד, ואני מאחל לך הצלחה רבה. באמת שאתה לא צריך להמשיך ליפול קרבן לאותה תקיפה.
בתסמינים כאלה, מקובל לטפל בטיפולים פסיכולוגיים ובעיקר ב C.B.T. שיעילותם טובה לטווח הקצר וההצלחה שלהם גבוהה יחסית לשיטות טיפול אחרות.
מקובל לתת טיפול תרופתי שמטרתו העיקרית היא לאפשר לסייע למטופל לצאת החוצה כדי להגיע לטיפולים הפסיכולוגיים.
נראה לי שדי קשה לקבוע איזו תרופה עדיפה. בין כך ובין כך צריך מרשם רופא, ולכן נראה שהכי טוב לפעול על פי דעתו של הרופא המטפל.
אני בטוח שתקבל תשובה גם מהרופאים. יכול להיות שעל פי הניסיון שלהם הם מעדיפים תרופה כזו על פני אחרת, אם כי נראה לי שהם יסכימו איתי בכך שעדיף להתייעץ עם הרופא המטפל.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמציעה טיפול תרופתי ...
אתאיסט20/07/2015כדורי פריזמה...שאל את הרופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)