אלוהים הוא רשע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלוהים הוא רשע
    אנונימית
    18/07/2015

זבל של ''אלוהים'' .אני שונאת את הרשע הזה . הדבר הזה פשוט שטן רשע שכולו רוע !!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלוהים הוא רשע

הוספת תגובה

• צודקת ....

שמוליק
    18/07/2015

בדיוק כפי שכתבת זבל של 'אלוהים' ! לא מבין את אלה שמאמינים ברשע הזה .הוא הביא לי כל כך הרבה חולי שאני שונא את הרשע הזה .פשוט רשע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאיפה החוצפה?

שים
    19/07/2015

מאיפה באה חוצפתכם לחשוב שאילו אלוהים היה קיים אז הוא היה מתעסק בכם בכלל

באמת אתם חושבים שזה כל עניינו?

אם אלוהים אכן קיים ספק רב שאחרי אלפי שנים ימשיך להתעסק באנושות שרובה מורכבת מחלאות

בטח הוא כבר יצר יצורים אחרים איכותיים יותר.

העולם לא סובב סביבכם.
    אכלתם חרא וגם א .. זה החיים suck it up .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שונא כל מה שקשור ליהדות .

אתאיסט
    20/07/2015

ולדת בכלל..........בעיקר היהדות כולה רוע ושקרים 'האלוהים' הזה פשוט לא קיים !! ואם משהו קיים בעיניי היהודים המטומטמים האלה זה נבלה שטן רשע שפשוט יורק עליהם מלמעלה ! זה ה'אלוהים' שלהם .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יהודי מסריח תאכל אתה חרא

יהודים מסריחי
    26/07/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב, זה לא שמוליק הרגיל

שמוליק
    20/07/2015

שלום.

אינני מעוניין להיכנס לדיון הזה, כיוון שאני מעדיף שלא להתעסק עם שאלות של דת.

אני רק מבקש שלא לייחס את התגובה הזו אליי. זה פשוט לא אותו שמוליק שבדרך כלל כותב בפורום.

אם כבר היה איזה דיון שלדעתי הוא ראוי, אז אולי זה בעניין, שהרבה פעמים היו שואלים את הרופאים בכל מיני דיונים האם הם מאמינים באלוהים, והם היו אומרים שזו שאלה שאיננה רלוונטית.

אני חושב שמה שבאמת כאב להם זו הייתה תחושה שלא נוהגים איתם ביושר ובהגינות, ובמובן מסויים המושגים של יושר והגינות ואמונה באלוהים נראים כקשורים אלה באלה, ועל כך יש לי מה להגיד.

לדיון הזה אני מעדיף שלא להיכנס ולא לומר את דעתי בנידון.

כל טוב,
    שמוליק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו