מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפסקת תרופההידד לגראס03/08/2015
נמאס לי ללכת לפסיכיאטר שמוסיפה לי תרופות כל הזמן .
התקשרתי אליה כדי לחסוך פגישה ואמרתי לה שאני מעוניינת להפסיק לקחת ציפרלקס(לוקחת 3 וחצי שנים). היא התעצבנה ואמרה שלא מפסיקים תרופה דרך הטלפון ושאני מריכה להגיע. לא מקובל עלי להמשיך לבזבז זמן אצל פסיכיאטרים שאני יודעת שאין לי מה להמשיך לקחת תרופה שמזיקה לי ואני לא רוצה גם תחליף כי אני יודעת שלתרופה אחרת יכולות להיות תופעות לוואי אחרות שיפריעו לי. אין תרופת קסמים ..
השאלה שלי היא איך מפסיקים עם הציפרלקס באופן הדרגתי?
מה י התדירות שלוקחים עד הפסקה מוחלטת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להחליף רופא
שמוליק03/08/2015שלום גל.
אינני רופא.
ראשית, אני מסכים עם הרופאה שאין להפסיק טיפול תרופתי מבלי להתייעץ עם הרופא המטפל, אך מאידך, רופא צריך לכבד החלטה של מטופל להפסיק את הטיפול התרופתי, ובמיוחד כשמדובר בתרופות פסיכיאטריות שתופעות הלוואי שלהן הן גם שכיחות וגם קשות.
לפי דברייך, נראה שאינך מרוצה מהרופאה, ולדעתי, פשוט צריך להחליף רופא שמסוגל לכבד את החלטתך, ולהפסיק את הטיפול התרופתי על פי המלצותיו.
בנוסף לכך, על מנת למזער את הסיכון, אני מציע להמשיך את הטיפולים הפסיכולוגיים וליידע את המטפל על ההחלטה, וכדאי שתהיי מוכנה לקחת שוב תרופות - ולו באופן זמני - אם חלילה המצב יתדרדר.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמשיך לקחת....
יהודית03/08/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיהודית להמשיך לקחת תרופה שפוגעת בי?
הידד לגראס03/08/2015אנשים עונים כאן תשובוצ כאילו השטן שיחד אותם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשוב לי לדעת
אסתר13/08/2015מה עשית בסוף הפסקת לבד ואיך ? כי אני באותו המצב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
אלי17/08/2015לפחות לדעתי אל תפסיק לקחת לבד להפסיק תרופה צריך בצורה נכונה ואיך עושים יסביר לך רופא.
אתה יכול ללכת לרופא משפחה שלך ולבקש ממנו שיגיד לך איך מפסיקים.
קח בחשבון שייתכן שהמצב שלך יחמיר ללא התרופה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לדעת מה עשית ?
אסתר13/08/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם גורלנו נחרץ ?
אסתר13/08/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אסתר כרגע אני ממשיכה לקחת
הידד לגראס14/08/2015התרופה גורמת לי לעייפות נוראית ולים סיוטים בלילה.
כל היום אני פשוט עייפה עייפה ועייפה.
ומצד שני התרופה פחות או יותר שומרת שאהיה רגועה כי בפעם האחרונה שנסתי להפסיק לשבועיים. התחלתי להיכנס למשברים ודיכאון וכל דבר קטן לקחתי קשה..
אבל..
אני לא מוותרת...שאני ארגיש שוב שאני מוכנה להפסיק אני אלך על זה בכל הכוח. לא מוכנה לקבל את זה שגורלי נחרץ עם התרופה הארורה הזאת
מוזמנת לגבר איתי בפרטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוזמנת לגבר איתי בפרטי חחח...WTF
שים16/08/2015גל, את מזמינה את אסתר איתך לבילוי פרטי עם גבר ? חחח...נראה לי את באמת מעופפת נשמה, עדיף תלכי לישון במקום לכתוב שטויות בפורום חחח...OMG
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מעופפת? בחייאת תחפפי מפה יהודית
הידד לגראס17/08/2015יא חולה בראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכלל לא מעופפת ...ממש לא...חחח...
שים17/08/2015ומה יש לך עם היהודית הזו נשמה ? יאללה תמשיכי לישון בעמידה וקחי גם איזה כדור לאובססיה...עלאק "יהודית" חחח...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)