שאלה לד"ר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לד"ר
    דן
    07/08/2015

אני מטופל באיקסל בגלל הפרעה פוסט טראומתית , תאונת דרכים... אני סובל מדיכאון התקפי זעם בעיות ריכוז זיכרון חרדות וכו. האיקסל עזר בהתחלה אבל כבר לא עוזר לי . מה שהכי מציק לי זה שאני לא מרגיש כלום שום הנאה שום שמחה שום דבר . קהות נפשית שאפילו את משב הרוח על הפנים אני לא מרגיש! אני מתכוון לפנות לפסיכיאטר שלי בשביל שיתן לי תרופה אחרת . מה ההמלצות שלכם לתרופה הבאה? ואיך צריך לעשות את המעבר בין nsri ל nsri או nsri ל ssri ? האם צריך להיגמל קצת מין התרופה הישנה ואז להתחיל את החדשה במינון נמוך או ש..? אני לא רוצה תופעות לוואי קשות בשביל שאני לא אשלול איזה תרופה מלכתכילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לד"ר

הוספת תגובה

• שאלה לד"ר - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    08/08/2015

מאוד קשה להמליץ ללא בדיקה.
    בדר'כ , במצבים דומים , ניתן לשיקול להוסיף מייצב מצב רוח ואו , נוגד פסיכוזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא הבנתי את התשובה שלך!

דן
    09/08/2015

להוסיף מייצב מצב רוח בשביל מה ? בשביל התופעות לוואי או בשביל המעבר בין תרופה לתרופה? פסיכוזה מה קשור ? מה אתה מלחיץ אותי ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו