מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני לא יודע מה קרה ליפלוני11/08/2015
היום התחיל טוב קמתי יצאתי ובאיזה שהוא שלב ישבתי באיזה שהיא מיסעדה כן עשינו גוינט הכול היה בסדר ופיתאום הרגשתי שהמוח שלי מתחיל לדבר לעצמו ולצייר סרט איימים ממש ככה.. הכול חזר על עצמו בראש במהירות מטורפת הרגשתי שזהו ככה מתים הלב דפק כמו משוגע חשבתי שככה מישתגעים זהוא והתחלתי לחייך בראש כמובן וניתפסתי על מה שקורה בראש והתחלתי לחשוב למה השתגעתי מה עשיתי וכול זה ואני קפוא במקום אנשים מדברים איתי משקים אותי מים ופתאום משום מקום לקחתי מיספריים שהיו קרובות אליי נ.ב באותה מידה יכלתי גם לקחת סכין ..ודקרתי את הבחור בצווארו..אנשים שהיו במקום וגם הבחור מכירים אותי טוב והבינו שקרה לי משהוא ודאגו לי במשך שעתיים עד שזה יצא ממני ..במשך השעתיים האלה חשבתי לעצמי שוב ושוב שככה אני ישאר וזה העולם הבא וככה הנשמה סובלת .. זה קרה לי בעברי גם שעשנתי גוינט וגם חשבתי שאני מישתגע והייתי במיטה עים אישתי והמוח לא הפסיק עד שהערתי את אישתי בבהלה ואני מצוטט״קומי קומי בעלך הישתגע אני הולך להיפרד מהילדים הייתי בטוח שתוך דקה אני מקבל דום לב וכעבור חצי שעה נירגעתי מאז זה חזר פעמיים אבל ברגע שזה חזר ישר התחלתי לשיר ולא להיכנס לזה היום דקרתי מישהוא בצוואר .. נ.ב אני לא אדם אלים ביכלל אני ממש נימנע מעימותים בבקשה עיזרו לי מה יש לי ... אחרי כמה שעות חזרתי למסעדה רגוע ובשוק ממה שהתחולל . הגעתי לשם ושאלתי את חברי שיסבירו לי מה קרה .. הם אמרו לי שהם ראו בי גם את השטן וגם את אלוהים ושהם בחיים לא ראו דבר כזה נ.ב הם חברים שלי וסיפרתי להם מה שקרה לי בעבר.. והם אמרו לי ביגלל שסיפרתי להם פעם מה שקרה לי הם הבינו מה יש לי ותפסו אותי רק שזה היה מאוחר מידי ..הם לא כועסים עליי גם לא הבחור שנידקר הם אומרים שזה לא הייתי אני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגיוני שזה קרה בגלל שימוש בסמים
שמוליק12/08/2015שלום רב.
אינני רופא.
התנהגות כזו כפי שאתה מתאר עלולה להיגרם בגלל שימוש בסמים, ומה שצריך עכשיו לעשות זה ללמוד את הלקח ולהימנע משימוש בסמים (אלא אם כן ישנה התמכרות, ואז צריך לעשות גמילה בצורה נבונה).
מה שצריך לעשות עכשיו זה לבדוק שלא נגרם נזק למוח, ואם כן, אז לעשות מה שניתן על מנת לשקם את הנזק, להתעודד ולקוות לטוב.
יש כאן בפורום משתתף קבוע שקוראים לו אלי, והוא השתמש בסמים ובגלל זה נכנס למצב פסיכוטי, והוא התמודד עם הקשיים יפה מאוד, ואתה בהחלט יכול לשאוב ממנו עידוד. יכול להיות שהוא יראה את ההודעה שלך ויגיב.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלי, בבקשה תגיב. זה מישהו שלקח סמים
שמוליק12/08/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיה לך התקף פרנויה
אלי12/08/2015אני לא אלי שנכנס למצב פסיכוטי אלה מישהו אחר.
אבל מה שאתה מתאר נשמע כמו התקף פרנויה קטלני שכלל חרדה חזקה, ופחד מאנשים שבעצם ניסו לעזור לך.
כנראה שסמים פסיכדליים כמו גראס הם לא בשבילך.
צריך להיות בן אדם מאוד אמיתי עם עצמך כדיי להינות כמו שצריך מפסיכדליים.
תשאר עם אלכוהול!
אם בכל זאת באלך סמים, אז הייתי מציע רק אופיאטים, שהם סמים מדכאים שלא מסריטים ואין מחשבות מירוץ, ואין שום תופעה שלילית כמו פרנויה שתכניס בך טירוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לך
אלי12/08/2015אני לא רופא אבל זה תוצאה של עישון גראס אצל אנשים מסויימים זה יכול לקרות.
אל תתקרב לזה פשוט יותר בשום אופן.
אם לא גרמת לעצמך נזק חמור עד עכשיו זה טוב.
אם אתה מרגיש משהו לא תקין או אחרים אומרים לך שמשהו לא תקין לך להיבדק אצל רופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסחטיקה עליך אלי. כל הכבוד.
שמוליק12/08/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)