מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התחלת טיפול ב-מירואורחת12/08/2015
לפני שלושה ימים הייתי אצל פסיכיאטר שנתן לי התחלת טיפול במירו (אחרי שני טיפולים כושלים בעבר עם תרופות ממשפחת הSSRI והעובדה שיש לי הרבה בעיות שינה).
אמר לי להתחיל עם שמינית כדור וזה מה שעשיתי.
למחרת כמעט שלא יכולתי לקום, ישנתי 13 שעות ועדיין רציתי לחזור לישון ולא היה לי שיווי משקל כל היום ובקיצור - פשוט תופעות לוואי נוראיות שלא יכלתי לתפקד.
אמרתי לו את זה והוא אמר לי באותו יום לא לקחת ולמחרת (שזה היה אתמול) לקחת ממש קמצוץ, פחות משמינית כדור.
זה מה שעשיתי ושוב אני נורא נורא עייפה... ישנתי עשר שעות בערך וקמתי כבר לפני שעה וחצי ועדיין אין לי כוח לזוז ולעשות כלום. זה לא נוראי כמו שהיה בפעם הראשונה אבל עדיין זה ממש משפיע עליי חזק.
הבעיה היא שיש לי עבודות לעשות למועדי ב׳ ועם איך שאני כרגע - אין מצב שאני מסוגלת לעשות אותן!
אני יודעת שהגוף צריך להתרגל אבל בתור סטודנטית אין לי מתי...
יש לזה פיתרון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התחלת טיפול ב-מירו - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור27/08/2015באם מדובר בתגובה חריגה למינון מאוד קטן. יש לישקול להפסיק ולשנות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)