יומן הגמילה שלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יומן הגמילה שלי
    אלי
    12/08/2015

אני מכור למריחואנה בעברי השתמשתי בסמים רבים אפילו הייתי מאושפז אחרי שחשבתי שאקסטזי זה גרעינים.
    כל יום אני אומר לעצמי שאני מפסיק עם זה ומוצא את עצמי אצל הסוחר קונה ב1000 שקל עוד 10 גרם.
    אני מעשן מזה 4 שנים יום יום והרבה מפרק 10 גרם בשלושה ימים חובב סטלה ידוע.
    אני עושה מאמצים להפסיק עם זה בעצמי אבל פשוט לא הולך לי הרגליים הולכות לסוחרים לבד.
    כולה גראס לא הרואין תודה לאל אבל אני מרמה את עצמי פשוט שופך סכומי כסף אדירים הזיכרון שלי לא מתפקד אני לא זוכר דברים מהסטלה אני עצבני מאוד בגלל כמויות הגראס הגדולות בקושי נושם נהיה לי צורה של באנג .
    ועכשיו כבר התארגנתי על כסף עושה טלפונים לארגן עוד 10...
    אם אני תוך כמה ימים לא מצליח להפסיק עם זה בעצמי אני הולך לפסיכולוג מומחה לגמילה מסמים .
    אולי ממנו תבוא הישועה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יומן הגמילה שלי

הוספת תגובה

• בהצלחה

שמוליק
    12/08/2015

שלום אלי.

אינני רופא. בשביל לעודד אותך ולאחל לך הצלחה לא צריך להיות רופא :-).

אני לא חושב שאתה צריך להיות כל כך ביקורתי על עצמך. זה לא פשוט להיגמל מסמים; הסמים גורמים לגוף תחושה נעימה, ויצרה מזאת, לחלק מהסמים הגוף מפתח סבילות, ואז עוד צריך מנות גדולות יותר של סם...

תפרגן לעצמך על כך שאתה מנסה ולא מתייאש.

שיהיה בהצלחה.
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו