מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני על סף איבוד שפיות.!אביה22/08/2015
היי. אני בת 21 לפני שבועיים ידיד הביא לי לעשו ירוק
זה לא פעם ראשונה שלי,גם בגיל 18 הייתה תקופה כזו.
עכשיו.אחרי שבועיים אני חווה גיהנום! אופפת אותי אדישות נוראה לא אכםת לי
מכלום, התכבו לי השאיפות החלומות, ובנוסף לזה אני מרגישה תחושת ניתוק מהרגשות שלי.!! אני לא מתרגשת מכלום! משום דבר!
אני שהכי רגישה בעולם. אני רואה מישהו בוכה ולא מזיז לי.
אני באמצע לימודים והפסקתי אותם!! וגם שיעורי נהיגה הפסקתי לגמריי!
השגרה שלי זה לשכב ולבהות באיזו נקודה ככה!
בלי להרגיש שהזמן עף! אני רוצה להתעורררר!
נעלמה לי הנשמה! אני חיה\מתה. עזרו לי.
האם קנאביס עושה ככה???? האם זה יעבור????
ואם כן מתי????
האן זה קשור לזה שיכול להיות שהחומר עדיין לא התנקה מהדם
שלי, וזה עדיין במוח????? יש קשר לזה???
האם לקחת קלונקס?????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולי פסיכולוג טוב
אביהו22/08/2015רק מישו הוא מישהיא לדבר איתי על הכל יעזור לך...
אני אומר מקסימום 3 מיפגשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
אלי22/08/2015גראס סם שעלול לעורר בעיות נפשיות חבויות. מדיכאון ועד סכיזופרניה.
כדאי לך מאוד לעשות עם זה משהו וללכת לבדיקה אצל איש מקצוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמידע נוסף
שים22/08/2015דברים שיעזרו לך לצאת מזה מהר יותר:
1.תהיי מוקפת באנשים אמפתיים שיבינו אותך ותתרחקי לגמריי ממי שלא נותן לך להרגיש טוב.
2.תעשי ספורט.
3תתחילי לקרוא על תזונה טובה ומלאה בדברים טבעיים.
4.תעשי בדיקות דםדגש על b12
5. תמיד תציפי את עצמך במחשבות חיוביות למרות שזה קשה.
זו לא הפרעה לכל החיים.
זה יעבור לך ואת תצאי מזה הרבה יותר חכמה ונבונה.
אני מבטיח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהולהתעודד
שמוליק23/08/2015שלום.
מסכים לגמרי עם אלי.
אני רק רוצה להוסיף ולומר משהו חשוב על אלי:
הוא בעצמו התנסה בסמים, היה במצבים פסיכוטיים כתוצאה מכך, והתמודד ויצא כשידו על העליונה.
שרית, נראה שהמצב שלך לא התדרדר עד כדי כך, אז ניתן ורצוי להתעודד מכך שאלי היה במצבים הרבה יותר גרועים, להאמין בעצמך להתעודד ולהתמודד.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
פונטיוס31/08/2015עישנתי קנאביס במשך כחודש אחת לשבוע ותקפה אותי אותה אופוריה שעליה את מדברת. אני לא חושב שאחרי פעם אחת קנאביס יגרום להתפרצות. את צריכה לחוות שימוש ממושך שיהווה טריגר למצב פסיכוטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי פונטיוס
אלי31/08/2015אפילו שימוש חד פעמי בג'ויינט תמים יכול להעיר פסיכוזה ממקומה.
זה מאוד אינדיווידואלי שונה מאדם לאדם כל אחד בנוי אחרת ועל כל אחד זה משפיע אחרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני על סף איבוד שפיות.! - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור17/09/2015כל תגובה נפשית , כחודש לאחר שימוש בחומרים, ייתכן שנגרמה בגלל השימוש בחומר..
DUE TO ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)