מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחשבותשחר27/08/2015
שלום יש לי שאלה שממש מטרידה אותי אני בזמן האחרון מרגישה שאני שקועה בתוך המחשבות של עצמי כאילו כל היום אני חושבת ומרגישה שכל מה שאני חושבת עליו הוא נכון, זה קרה מאיזה אירוע פתאומי של טשטוש בראיה אחרי תקופה מאוד לחוצה של כשנה ומאז אני לא אותו הדבר אני לא עובדת כשנה ועכשיו רוצה לצאת לעבוד אבל אני מרגישה שאני לא יכולה כי הראש שלי טרוד רק במחשבות אני מרגישה שאני מזינה את הפחד של עצמי ובגלל כל המחשבות שלי זה באמת מתגשם כמו נבואה שמגשימה את עצמה, העניין הוא שזה בא לידי ביטוי גם בתסמינים גופניים, חשבתי לרגע שאני קלסטרופובית כי הייתי בבית של ההורים שלי והרגשתי פתאום הזעה ולחץ (שמאוד ייתכן שהוא סתמי) ומאז בכל פעם שאני נכנסת למקום אני מרגישה את אותם התסמינים של הלחץ וההזעה, אני יודעת שאני לא באמת קלסטרופובית אבל לא יודעת איך להשתחרר מזה מעין תחושה של מעגל שלא נגמר של מחשבות שהופכות לרגש ולתגובה פיזית וחוזר חלילה, אני מודעת לזה שחוסר התעסוקה שלי רק מלבה את המחשבות אבל כרגע מרגישה שאני לא יכולה לעבוד בגלל התסמינים הפיזיים
מה לעשות??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להתעודד ולהתמודד
שמוליק27/08/2015שלום טל.
אינני רופא.
קודם כל, עצם הפנייה לפורום מראה על פעילות אקטיבית בניסיון להתמודד, ואני מעריך את הפעולה הזו.
זה באמת מצער שהמצב כך, שנה בלי עבודה, מצב שמשפיע גם על מצב הרוח וגם השפעות פיסיולוגיות, שפחות מאפשרות לחפש עבודה ואין לדבר סוף...
למרות התיאור המפורט, נראה לי שיהיה קשה לתת אפילו קצה של כיוון מבלי לבדוק את העניין בצורה יותר מסודרת ומקיפה; צריך לבחון את התסמינים - גם הפיסיולוגים וגם הפסיכולוגיים - ויכול להיות שיהיה גם צורך בייעוץ תעסוקתי שייתן סיוע טכני במציאת עבודה.
בכל אופן, אני מאמין שאת יכולה לצאת מהמצב, ותצליחי לצאת.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)