חרדה מוכללת g.a.d

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה מוכללת g.a.d
    אילנה
    29/08/2015

שלום, אני בת 40 סובלת הרבה שנים מהתקפי חרדה חזקים וחרדה כללית שמלווה אותי הרבה זמן, בעבר הרחוק לקחתי פלוטין וזה קצת עזר לי והתחזיר אותי לתפקוד תקין. לאחרונה יש ממש החמרה, אי שקט, חוסר חשק לכלום תופעות גופניות קשות וכו' כאמא לשני ילדים ואישה עובדת נורא קשה לי לתפקד, לא ישנה בלילות. הפסיכיאטר שלי ניסה עלי כבר כמעט את כל התקופות ממשפחת ssri והתייאש כבר אמר עוד לנסות וולבטרין שזו תרופה ממשפחה אחרת אבל כתוב עליה שזה נגד דכאון מג'ורי ומעורר ועושה חרדות אז איך יותר גרוע ממה שיש? גם ככה מרוב ייאוש יש לי מחשבות אובדניות! אני פוחדת להתחיל אותה כדי להחמיר את מצבי עוד יותר. בבקשה תעזרו לי! מה דעתכם, מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה מוכללת g.a.d

הוספת תגובה

• היי

אלי
    29/08/2015

אולי תנסי רופא אחר גישה אחרת אולי יראה את המצב שלך באור שונה יחליט על תרופה אחרת.
    כמובן צריך רופא שמכיר אותך טוב ולא ככה סתם על רגל אחת.
    מניסיון עם וולבוטרין היא באמת טובה לדיכאון ובאמת מעוררות חרדות בהתחלה גורמת לבחילה אבל על כל אחד זה משפיע אחרת ואולי אצלך יהיו תופעות אחרות
    נראה לי שבמקומך הייתי הולך לרופא אחר אבל מישהו רציני ומישהו רציני זה בדרך כלל פרטי ועולה הרבה.
    תשתדלי לא לשקוע במחשבות שליליות ואובדניות החיים טובים מאוד ויפים ושווה להתאמץ בשביל לפתור בעיות ולחיות יותר טוב זה גם אפשרי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו