דחוףףףףףף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוףףףףףף
    קרין
    02/09/2015

בת 40 נוטלת ציפרלקס 20 במשך 4 שנים לאחרונה עצבות בכי התקי זעם חוסר שינה בלילה ועייפות ביום דופק מואץ וחוסר שקט ברגליים .הפסיכארית רשמה לי אנפרניל כדור בנוסף.אך רופאת המשפחה אמרה שהשילוב לא מומלץ לי.ואולי עדיף להעלות את הציפרלקס מה לעשות אני אובדת עיצות או להחליף טיפול או להוסיף מינון בבקשה עזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוףףףףףף

הוספת תגובה

• היי

רונן
    02/09/2015

השאלה הראשונה שנשאלת מדוע לפני 4 שנים התחלת בטיפול? בעיית השינה היא חדשה? המרכיב האישי מאוד חשוב פה...האם את עובדת בצורה מסודרת ואוהבת את העבודה שלך,האם את בזוגיות ומרוצה מעצמך,מה המצב החברתי שלך,דימוי עצמי והקשר עם המשפחה שלך.יש מה לעשות ולשפר ואשמח לייעץ ולכוון אותך .אל תתחילי בנתיים עם השילובים האלה ,יש לזה מחיר...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוףףףףףף - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    17/09/2015

השילוב מסוכן ולא מומלץ.
    יש צורך בבדיקה חוזרת ובירור אבחנתי ..
    ייתכן ומדובר בהפרעה מהספקטרום הדו קוטבי..
    ( החמרה תחת SSRI - אי שקט, הפרעות שינה , אימפולסיביות, .. מספר שבועות חודשים לאחר תחילת הטיפול )

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו