גמילה מציפרלקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמילה מציפרלקס
    גליה
    04/09/2015

שלום
    אני מטופלת בציפרלקס מזה 4 שנים עקב הפרעות חרדה. התחלתי במינון של 10 מ"ג ביום ובשילוב עם טיפול פסיכולגי המצב השתפר מאוד. לפני שנה החלטתי (על דעת עצמי יש לאמר...) לרדת במינון לחצי כדור ביום (5 מ"ג). בשבועיים הראשונים הרגשתי קצת מוזר, איזשהו מתח פנימי וקצת בחילות אבל זה היה נסבל לחלוטין ולאחר מכן המצב התאזן והרגשתי טוב שוב. כעת אני מעוניינת לרדת מהכדור לגמרי כי אני מרגישה שהוא עשה את שלו ושרכשתי את הכלים להתמודד עם החרדות בעצמי. (יש לציין שהחרדות לא נעלמו לחלוטין הן רק נהיו הרבה יותר נשלטות ונסבלות ולמדתי לחיות איתן בשלום) בנוסף אני רוצה להכנס להריון בקרוב ואני מעדיפ שהגןף שלי יהיה "נקי". הייתי עושה את התהליך בפיקוח של פסיכיאטר אבל הבעיה היא שכעת אני גרה בחו"ל במדינת עולם שלישי (רי לוקיישן של בןהזוג) ואין לי אפשרות כזאת. בשבוע האחרון התחלתי לקחת חצי כדור יום כן יום לא. אני מרגישה קצת עייפות וחוסר תאבון אבל יכול להיות שזה סתם בראש שלי...

האם זה הגיוני לקחת את הכדור לסירוגין? תוך כמה זמן אוכל להפסיק לגמרי?

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גמילה מציפרלקס

הוספת תגובה

• גמילה מציפרלקס - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    17/09/2015

יום כן יום לא - פחות מומלץ..
    השאלה הכי חשובה , האם נכון להפסיק...
    ניתן לשקול סרנדה במינונים קטנים במהלך ההריון ..
    ממליץ, יעוץ עם רופא מטפל, אפילו טלפוני או מייל .. ולשקול את הצעדים הנכונים..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו