מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גמילה מציפרלקסגליה04/09/2015
שלום
אני מטופלת בציפרלקס מזה 4 שנים עקב הפרעות חרדה. התחלתי במינון של 10 מ"ג ביום ובשילוב עם טיפול פסיכולגי המצב השתפר מאוד. לפני שנה החלטתי (על דעת עצמי יש לאמר...) לרדת במינון לחצי כדור ביום (5 מ"ג). בשבועיים הראשונים הרגשתי קצת מוזר, איזשהו מתח פנימי וקצת בחילות אבל זה היה נסבל לחלוטין ולאחר מכן המצב התאזן והרגשתי טוב שוב. כעת אני מעוניינת לרדת מהכדור לגמרי כי אני מרגישה שהוא עשה את שלו ושרכשתי את הכלים להתמודד עם החרדות בעצמי. (יש לציין שהחרדות לא נעלמו לחלוטין הן רק נהיו הרבה יותר נשלטות ונסבלות ולמדתי לחיות איתן בשלום) בנוסף אני רוצה להכנס להריון בקרוב ואני מעדיפ שהגןף שלי יהיה "נקי". הייתי עושה את התהליך בפיקוח של פסיכיאטר אבל הבעיה היא שכעת אני גרה בחו"ל במדינת עולם שלישי (רי לוקיישן של בןהזוג) ואין לי אפשרות כזאת. בשבוע האחרון התחלתי לקחת חצי כדור יום כן יום לא. אני מרגישה קצת עייפות וחוסר תאבון אבל יכול להיות שזה סתם בראש שלי...
האם זה הגיוני לקחת את הכדור לסירוגין? תוך כמה זמן אוכל להפסיק לגמרי?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גמילה מציפרלקס - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור17/09/2015יום כן יום לא - פחות מומלץ..
השאלה הכי חשובה , האם נכון להפסיק...
ניתן לשקול סרנדה במינונים קטנים במהלך ההריון ..
ממליץ, יעוץ עם רופא מטפל, אפילו טלפוני או מייל .. ולשקול את הצעדים הנכונים..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)