שמוליק. יש לי כמה שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שמוליק. יש לי כמה שאלות
    גל
    12/09/2015

בן כמה אתה? למה היית מאושפז? משמח לשמוע שעכשיו אתה חי טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שמוליק. יש לי כמה שאלות

הוספת תגובה

• תשובות

שמוליק
    13/09/2015

שלום גלית.

אני בן 37.

האישפוזים היו בגל מצבים פסיכוטיים חריפים, חוץ מהאחרון שהיה בהסכמה בגלל תחושת מועקה קשה מהמצב של תיפקוד לא תקין שנמשך זמן רב.

כל טוב ושנה טובה.
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לי עוד כמה שאלות

גל
    14/09/2015

האם אתה נשוי? מה הביא אותך להתקפים.כאלו? האם עכשיו אין לך יותר התקפים? האם אתה לומד לתואר שני? אתה נשמע חכם ברמות ואדם מקסים. איזו סבלנות יש לך. שנה מצוינת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

שמוליק
    16/09/2015

אני לא נשוי. מחפש...

מה שהביא את ההתקפים היה תיסכול. בגיל 18 זה היה בגלל הפטור מהצבא, ובגיל 29 בגלל כשלונות חוזרים ונשנים למצוא עבודה ובת זוג. מאז כבר אין יותר התקפים.

יש לי תואר שני במדעי המחשב. כעת אני לומד פסיכולוגיה, בתקווה שהדבר יוביל לשינוי משמעותי במצב העגום של שירותי בריאות הנפש.

תודה רבה על המחמאות :-).

שנה טובה ומבורכת.

שמוליק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו