מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- Seroquel XR: אוכל ואפקט מלאאיציק18/09/2015
היי,
אני נוטל Seroquel XR 300 mg יחד עם Miro 30 mg לטיפול בדיכאון. יש לי שתי שאלות:
1. ראיתי חלקי מידע לגבי נטילת Seroquel עם אוכל, ובעיקר ראיתי כי צריך לקחת את הכדור שעה לפני האוכל. אוקי, לגבי זה הבנתי. מה שכן, מה לגבי אחרי האוכל ? כמה זמן אחרי האוכל מותר לקחת את הכדור ?
2. כמה שבועות לוקח ל-Seroquel XR להגיע לאפקט מלא ? אני נוטל את הכדורים המינון הנוכחי 5.5 שבועות (לפני זה נטלתי 100 לפרק זמן של חודש, ו-200 לפרק זמן של 7 שבועות), אני מרגיש הטבה, אבל אני בהחלט לא יכול להגיד שאני מרגיש בריא.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדכון קטן
איציק18/09/2015הרופא המליץ לי על עלייה למינון של 300 בגלל שב-200 הייתה הטבה חלקית בלבד.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר בבקשה תגובה ?
איציק24/09/2015תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול בדיכאון
יוני04/10/2015מינון של 300 מסרוקוול זה מינון מקובל לטיפול בדיכאון
מינון של מירו 30 זה מינון מקובל
תמתין עוד כשבועיים ותראה אם זה מביא להחלמה
אם עדיין לא מספק - ניתן להחליף את התרופות או אחת מהם .
תנסה להוסיף אומגה 3 , ושיחות עם פסיכולוג .
טיפול תרופתי לבד לא תמיד מספיר יעיל .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
איציק05/10/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)