מחשבות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחשבות
    טל
    20/09/2015

שלום לפני חודש חוויתי כנראה התקף חרדה/פאניקה למרות שעל פי הגדרה לא הרגשתי את מה שאמורים להרגיש בהתקף חרדה, אצלי זה התחיל בתור משהו פיזי אלא שגם אחרי שזה חלף אני מרגישה ערפול ובלבול וגם הזעה לפעמים אבל מה שהכי מטריד אותי זה העניין הזה שחשבתי שאולי יש לי מחשבות מטרידות ומאז אני מתעסקת רק בזה וכל מחשבה שלי אני מאמינה שזה חלק מהמחשבות המטרידות כאילו התעסקתי במחשבה הזאת ומאז כל מחשבה אחרת הופכת להיות מטרידה אבל לא באמת בגלל שהיא מטרידה אלא בגלל שגרמתי לעצמי להאמין לזה... לדוגמא אני יכולה לחשוב על זה שהלילה אני לא ארדם וזו באמת תהיה התוצאה בגלל שאני חושבת שהמחשבה שחשבתי היא מטרידה אבל זו מחשבה שאני זימנתי לעצמי ולא מחשבה שבאה פתאום, זה בטח נשמע מורכב אבל מה שכן זה מרגיש ככה אני אציין שלפני האירוע הספציפי החיים שלי היו די נורמטיביים ומאז אני לא מצליחה לתפקד מהפחד שאולי באמת יש לי מחשבות מטרידות וזו לא מחשבה ספציפית זה יכול להיות הדברים הכי בנאליים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחשבות

הוספת תגובה

• אולי צריך לחשוב אחרת

שמוליק
    21/09/2015

שלום נועה.

אינני רופא.

אני חושב שבעצם השאלה טמונה התשובה.

אם המחשבות על כך שמשהו לא בסדר מגשימות את עצמן, אז אולי צריך לחשוב אחרת; כלומר לחשוב שהכל בסדר גמור, ואז באמת הכל יהיה בסדר גמור.

אם זה לא יצליח, אז אפשר לנסות לגשת לטיפול.

כל טוב,
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו