אבחנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבחנה
    טל
    21/09/2015

שלום אני בת 30, לפני חצי שנה אחרי תקופה מאוד ארוכה של לחצים חוויתי משבר נפשי שמאז לא התגברתי, תמיד חשבתי שאולי כדאי שאפנה לפסיכולוג/פסיכיאטר כי אני גם סובלת מחרדה חברתית ובכללי חושבת שיש לי כל בעיה אפשרית. מאז האירוע אני חושבת על הצורך הזה יותר אבל אני מאוד חוששת מכך שיקבעו אבחנה מסויימת שאיתה אני אצטרך לחיות כל החיים, אני מרגישה באיזשהו מקום שזו האשמה שלי שאני מרגישה ככה ושאני הבאתי את עצמי לחרדות האלה מתוך ההימנעות שלי והמחשבות השליליות שאופפות אותי ומפחדת שאם אפנה לטיפול אני אתייג את עצמי כסובלת מאבחנה מסויימת וזה רק יוסיף לי קושי ויעצים את התסמינים וההתעסקות שלי בזה תהיה אף יותר גדולה... האם יש אפשרות להתמודד לבד או שהחרדה רק תתגבר עם השנים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אבחנה

הוספת תגובה

• אשמח לתרום מנסיוני האישי

שמוליק
    21/09/2015

של טל.

בניגוד אלייך, לי היה אישפוז כפוי בגיל 18, כך שלא הייתה לי בחירה האם אני מעוניין ללכת לטיפול ולסבול מתיוג או לא. זה פשוט בא והכריח אותי להתמודד עם התיוג, אבל התמודדתי.

מסיבה זו, אני חושב שכדאי לך ללכת לטיפול ולא לסבול סתם כך; עם התיוג ניתן להתמודד.

אני יכול לומר באופן כללי שכמעט כל מה שנראה שיכול להיות חסום בגלל אבחנה פסיכיאטרית כזו או אחרת - ניתן להתגבר על כך ע"י חוות דעת עדכנית. יתרה מזו, לא להתמודד ינציח את הבעייה והבעייה רק תלך ותחריף וזה בדיוק מה שימנע ממך להשיג מטרות כאלו או אחרות.

אני הוצאתי רשיון נהיגה אחרי האישפוז, מצאתי עבודה מכובדת, ויתר על כן, עכשיו אני החלטתי להרים ראש עוד יותר גבוה והתחלתי בשנה שעברה ללמוד פסיכולוגיה עם חתירה להיות בסוף פסיכולוג קליני.

אני אשמח לעזור לך מנסיוני האישי.

כל טוב ושנה טובה.
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו