מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אבחנהטל21/09/2015
שלום אני בת 30, לפני חצי שנה אחרי תקופה מאוד ארוכה של לחצים חוויתי משבר נפשי שמאז לא התגברתי, תמיד חשבתי שאולי כדאי שאפנה לפסיכולוג/פסיכיאטר כי אני גם סובלת מחרדה חברתית ובכללי חושבת שיש לי כל בעיה אפשרית. מאז האירוע אני חושבת על הצורך הזה יותר אבל אני מאוד חוששת מכך שיקבעו אבחנה מסויימת שאיתה אני אצטרך לחיות כל החיים, אני מרגישה באיזשהו מקום שזו האשמה שלי שאני מרגישה ככה ושאני הבאתי את עצמי לחרדות האלה מתוך ההימנעות שלי והמחשבות השליליות שאופפות אותי ומפחדת שאם אפנה לטיפול אני אתייג את עצמי כסובלת מאבחנה מסויימת וזה רק יוסיף לי קושי ויעצים את התסמינים וההתעסקות שלי בזה תהיה אף יותר גדולה... האם יש אפשרות להתמודד לבד או שהחרדה רק תתגבר עם השנים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתרום מנסיוני האישי
שמוליק21/09/2015של טל.
בניגוד אלייך, לי היה אישפוז כפוי בגיל 18, כך שלא הייתה לי בחירה האם אני מעוניין ללכת לטיפול ולסבול מתיוג או לא. זה פשוט בא והכריח אותי להתמודד עם התיוג, אבל התמודדתי.
מסיבה זו, אני חושב שכדאי לך ללכת לטיפול ולא לסבול סתם כך; עם התיוג ניתן להתמודד.
אני יכול לומר באופן כללי שכמעט כל מה שנראה שיכול להיות חסום בגלל אבחנה פסיכיאטרית כזו או אחרת - ניתן להתגבר על כך ע"י חוות דעת עדכנית. יתרה מזו, לא להתמודד ינציח את הבעייה והבעייה רק תלך ותחריף וזה בדיוק מה שימנע ממך להשיג מטרות כאלו או אחרות.
אני הוצאתי רשיון נהיגה אחרי האישפוז, מצאתי עבודה מכובדת, ויתר על כן, עכשיו אני החלטתי להרים ראש עוד יותר גבוה והתחלתי בשנה שעברה ללמוד פסיכולוגיה עם חתירה להיות בסוף פסיכולוג קליני.
אני אשמח לעזור לך מנסיוני האישי.
כל טוב ושנה טובה.
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)

