העברה מרסיטל לציפרלקס וחזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• העברה מרסיטל לציפרלקס וחזרה
    מ.י
    21/09/2015

אני מטופל כבר שנתיים ברסיטל 20 מג שדי עזרה ומצבי היה מאוזן בלי חרדות או דכאונות רק בעיה אחת הפריע לי וזה התופעות לוואי של התרופה - אימפוטנציה מוחלטת , חוסר מוטיבציה ועיייפות . החלפתי לציפרלקס מתוך הנחה שיהיו פחות תופעות לוואי , מהיום למחר כבר לקחתי 10 מג ציפרלקס , ואחרי שבוע התחילו תופעות אבל קלות של שינה מרובה ,יובש בפה ועצירות כמו התופעות שמתחילים עם התרופה והתגברות חרדות ומתוך לחץ שהתרופה לא עובדת , חזרתי חזרה לרסיטל ואז התופעות היו יותר חזקות כמו התקופה שהתחלתי עם הרסיטל - שינה מרובה , יובש בפה , מחשבות אובדניות , והתגברות חרדות ודיכאון , הבנץתי שמדובר באותו חומר ולא אמור להיות תופעות לוואי , אבל במקרה שלי היו , בינתיים תופעות הלוואי אחרי שבוע נרגעו אבל יש עדיין חרדות ודיכאון , האם זה אומר שלמעשה מכל התהליך הזה פגעתי ברצף הטיפולי וזה כאילו אני מתחיל מחדש את התרופה ויש לצפות לשיפור מיטבי רק בעוד 3 חודשים ?

האם יש תרופה שאין לה תופעות לוואי הרסניות כאלו של חוסר חשק מיני ועייפות ועצירות שזה הדברים שהכי מפריעים לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• העברה מרסיטל לציפרלקס וחזרה - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    24/09/2015

מומלץ. לנסות. סרנדה. ולישקול. מירו. במינון. קטן. לבעיה. מינית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו