מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ציפרלקס ופרפנאןחביב22/09/2015
לפני בערך כחודש לקחתי פרפנאן 4 לתחושת המתח והחרדה שיש לי.הכדור עזר אך לאחר כמה ימים התחילה תחושת דיכאון, חוסר ביטחון, בילבול, חוסר מצב רוח וחוסר חשק לעשות דברים. ראיתי שהמצב ככה מייד הורדתי את הכדור אך שוב המתח חזר ואי אפשר לחיות איתו?? מדוע זה קורה?? והאם צריך לחכות או שלהחליף כדור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי לך
אלי23/09/2015אני לא יודע איזה כדורים יכולים לעזור לך למתח נפשי.
אני סבלתי ממתח נפשי שהיה משפיע לי על מערכות אחרות בגוף כמו מערכת העיכול ( כאבי בטן ) עפעף שחושב שהוא רקדן ( כל הזמן קופץ )
מה שעזר לי זה עבודה עם עצמי להבין מתי המתח עולה אצלך ללמוד להירגע.
פעילות גופנית ספורט הליכה ברגל מהירה.
לעשות דברים שנהנים מהם.
אני חושב שמה שהכי מרכזי זה ללמוד להכיר את עצמך אומנם את לא יכולה ללכת עם איזה מכשיר ביופידבק שמראה לך מתי המתח עולה אבל אפשר להרגיש את זה וללמוד לפרק את זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציפרלקס ופרפנאן - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור24/09/2015צריך. בדיקה. חוזרת. והערכה קלינית
ייתכן. ויש. צורך. לשנות. תרופה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)